Göteborgsmamman

Morgon- eller kvällsmänniska?

God morgon ♥

Har ni sovit gott? Jag har sovit som en stock. Det trodde jag inte att jag skulle få säga på länge, men inatt hände det. Jag la mig vid 22:30 efter att ha somnat i Fredricks knä i soffan (finns det något skönare än hårmassage?!) och somnade om på en millisekund. 5:10 vaknade Emilia och var törstig – hon fick vatten och somnade om till strax innan 06. Den tidiga morgonen får vara okej när jag ändå fick sovit så mycket inatt 🙂
Jag är en morgonmänniska och tycker det är härligt att vara uppe tidigt. Idag förstår jag inte hur jag lyckades orka vara vaken en utekväll – jag är så trött redan vid 22. Hur är ni? Morgonmänniskor eller kvällsmänniskor? Eller både och kanske?

Igår åkte vi hem till min pappa en stund. Vi fikade, lekte och tjejerna hoppade studsmatta för glatta livet. Som de skrattade! Roligast var såklart när Fredrick och jag hoppade på och fick dem att flyga 10 gånger så högt, haha.
När barnen blev trötta hoppade vi in i bilen och åkte hemåt, åt middag och sen somnade vi gott i sängarna.

Idag är vädret inte lika fint, men det gör inget för jag vaknade också upp superförkyld. Eller superförkyld kanske jag inte är, men förkyld iallafall. Tillräckligt förkyld för att behöva använda nässpray 🙂 Så vi tar det lilla lugna idag. Fredrick fick mersmak på förra helgen och hade velat grilla idag, så det kanske vi gör. Vad ska ni göra?

Ha en fin söndag hörrni.

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEn härlig dag och lite sol 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.