Göteborgsmamman

Pannkakor till middag & veckans roliga schema!

God morgon ♥

Måndag *klapp klapp klapp* måndag *klapp klapp klapp*! Så härligt med en ny vecka, även om jag måste säga att den här helgen gick läskigt fort. Vi var hos min pappa i lördags och igår cyklade Fredrick på förmiddagen, vi gick ut och tog en kaffe med hans chef när han var tillbaka, åt pannkakor till middag och vips så vaknade jag upp till denna morgon.
Men det gör ingenting – för den här veckan blir riktigt rolig! 🙂

Måndag: Vi börjar veckan försiktigt. En tripp på stan eller hoppa i vattenpölar beroende på vädret
Tisdag: Fredrick är ledig och det är 1a maj! Hur ska vi fira att sommaren är på intågande? Vad ska ni göra?
Onsdag: Fotografering + jobb
Torsdag: Jobb + middag med min PR-byrå
Fredag: Sista dagen med Foodbox! Hur ska detta firas tro? 😉
Lördag: Hemliga planer
Söndag: Elise ska på kalas (=mamman i den här familjen får gå på kalas! Tjoho!)

Så det är mycket på agendan och det blir himla kul! 🙂 Jag ska även försöka planera Emilias kalas. Vi kommer dock hem samma dag som kalaset ska vara så frågan är om man skulle tagit det helgen efter istället? Eller så har vi det den dagen ändå – det blir bra vilket som! Så länge man förbereder så klarar man nog det också. Det blir nog prinsesstema iallafall – tror jag. Det känns klassiskt för en 1åring på något sätt. Vi får se – jag hinner väl ändra mig flera gånger fram tills dess 😉

Dags för frukost – min mage kurrar verkligen! Nu är jag inne på de 5 sista dagarna med Foodbox – visst har tiden gått fort?! Och jag mår så mycket bättre – det ska bli en fröjd att få utvärdera månaden på fredag!

Hoppas ni mår bra och får en fin start på veckan. <3

Stor kram!

mammablogg mammablogg pannkakorJag var inte alls sugen på pannkakor igår när tjejerna önskade det till middag. Men tänka sig, det gick ner det ocskå 😉 Så gott! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.