Glasdörrar & avskiljare. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Glasdörrar & avskiljare.

Jag är helt såld ♥

Hej på er! Vi har pratat länge om att dela av ett av de stora rummen här hemma för att få ett extrarum till barnen. Idag bor vi i en 3a på 120 kvadrat så den är stor, men lite dumt planerad. Det är två jätterum och ett mindre. Idag är det lilla barnrum, ett av de stora sovrum och det andra vardagsrum. Men i vardagsrummet känner vi lite mer potential till att göra om lite.

Så ser jag de här dörrarna och tänker bara YES! Jag måste ha dem. Antingen med klara rutor, eller så väljer vi frostade. Visst är de snygga?
Men nu till min fråga: Vad heter den här typ av avskiljare? Fredrick tror “New York”-någonting, men jag hittar inget på nätet. Och nästa fråga: Är det snuskigt dyrt att bygga den här typ av vägg hemma, eller är det helt överkommligt? Någon som har något liknande hemma kanske eller vet någon som har? 🙂

Pros and cons helt enkelt!

Kram.

glasdörrarSamtliga bilder är från Pinterest.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Anna

  Vi har ett fönster som avdelar kök och vårt sovrum. Köpte det hos kenjo.se. Är supernöjda. De var väldigt snabba med att lämna pris bara vi skickade in mått.

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Hej Anna!
   Vad söt du är – TACK! Är det ett stort fönster eller många små? Tycker det är så snyggt vilket som och era mått låter ju alldeles lagom. Måste kolla in Kenjo – tack snälla för tipset! Kram <3

   1. Anna

    Vårat är ett stort fönster med spröjs. Vi fick offert från ett annat företag också , som var mycket dyrare och deras förslag var heller inte lika fint. Vi bor också i Göteborg och valde att hämta vårat fönster själva för att spara in fraktkostnaden:-)

Annons