Enkla Ting i Vallåkra – paradiset för alla. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Enkla Ting i Vallåkra – paradiset för alla.

God morgon ♥

Okej, jag har försovit mig. Hantverkaren skulle kommit hit vid 7 och jag vaknade vid 7:30. När sov jag till 7:30 senast?! Men jag har inte hört någon som knackat och varken Fredrick eller jag har fått ett samtal så förhoppningsvis kör de på hantverkartid och är här lite senare. Hoppas, hoppas.

Alltså, nu måste ni verkligen lyssna. Igår var vi på Sveriges vackraste smultronställe. När vi lämnade Höganäs styrde vi kosan mot Helsingborg, in på några småvägar för att sedan mötas av de knallgula rapsfälten och en väg in till en vit gård. Vi körde upp på parkeringen och steg ur bilen. Där stod ett stort körsbärsträd, odlingar högt och lågt, det fanns en träkoja till barnen men även en fantastisk entré till en inredningsbutik. Vi mötte upp Fredricks kompis som tillsammans med sin fru ägde gården och fick en rundvandring runt deras fantastiska hus med tillhörande café och inredningsbutik.
Platsen vi kommit till är Enkla Ting.
Efter rundvandringen satte vi oss ner för en fika och fick in lite av varje – allt var lika gott. Precis allt. Det var som att komma till himmelriket. Vi fikade på det söta, men salladerna som svepte förbi till sällskapen bredvid såg gudomliga ut.
Medan barnen lekte i träkojan passade jag på att ta en runda i butiken. Jag älskar ju den här typen av inredning och det märktes tydligt att jag inte var ensam om att tycka så – det var så mycket folk!
Gården var fantastisk och mitt tips till er är att faktiskt sticka in näsan på lunch och/eller shopping om ni har vägarna förbi. Det är verkligen värt att ställa in GPSen på en extra destination för att få se det här. Vilket ställe! ♥

Vi avslutade vår resa med ett stopp i Varberg där vi mötte upp Fredricks föräldrar + vänner för ett DOPP I HAVET. Det var så himla härligt och minst sagt uppfriskande 🙂

Nu vaknade alla tjejerna på samma gång och som på beställning. Dags att göra frukost – jag är vrålhungrig!

Hoppas ni får en härlig start på veckan!

Kram.

enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla ting enkla tingEnkla Ting i Vallåkra – ett paradis för alla som gillar fika och inredning eller bara vackra landskap 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons