Mellanmåls tips till barn och vuxna. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Mellanmåls tips till barn och vuxna.

Hej på er ♥

Tänk att en banan och en avokado kan resultera i något gott – som det här mellanmålstipset. Tjejerna här hemma älskade det och vill man ha det lite, lite sötare så kan man ringla i lite honung. Perfekt om man är på språng och behöver något snabbt!

Du behöver:
1 banan, 1 avokado och ev lite honung

Såhär gör du:
Mixa, ät och njut!

mellanmålstips till barn mellanmålstips till barnEtt gott och enkelt mellanmålstips till barn och vuxna 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Annons

Integritetsinställningscenter

Nödvändiga

Läs mer i vår Cookiepolicy. Bl.a. om hur du kan hantera dina cookies.

wp-settings-time-xxx, wordpress_test_cookie, wordpress_logged_in_{HASH}, wordpress_sec_{HASH}, comment_author_{HASH}, comment_author_email_{HASH}, comment_author_url_{HASH}, gdpr[allowed_cookies], gdpr[consent_types], laravel_session, XSRF-TOKEN, PHPSESSID, JSESSIONID, displayCookieConsent, _hjIncludedInSample, OB-sync, user_id, modal_shown, "m_* ", wordpress_logged_in_, wp-settings-xxx