Renoveringen är igång! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Renoveringen är igång!

Inlägget innehåller reklam i ett samarbete för Bosch.

God morgon älskade ni ♥

Hur mår ni? Vet ni vad det bästa jag vet är? Att få ta en kall dusch efter ett löppass en varm sommarkväll och lägga sig i nytvättade lakan och i ett rum som vädrats i flera timmar så att kvällsluften fått ta sig in i varenda vrå. Det är en underbar känsla. Det var inte så att jag somnade till den känslan igår, men jag tänkte försökte uppnå den kvällen idag. Bara tanken är lite lyxig och värd att sträva efter.

Nu är vi igång förresten! Vi är igång med renoveringen av vårt kök! I torsdags kom snickaren och bytte bänkskiva i vårt kök till en i ljusare trä, igår kom rörmokaren för att dra in vattnet (jag hade inte missat honom! Han körde på rörmokartid, haha!) och igår kom även vår nya kyl, frys, mixer och dammsugare som vi väntat på från Bosch. Så istället för en liten kyl och en liten frys ståendes på varandra så blir det två rejäla skåp bredvid varandra. Vi är ändå 5 personer i familjen och vi behöver mer plats för maten. Jag tänkte skriva ett längre inlägg om våra val av vitvaror i ett senare inlägg och även om turbodammsugaren och mixern som kom igår. Dammsugaren ville hela familjen testa, klämma och känna på och mixern (som kan tillverka GLASS) vill ju såklart barnen testa så snart det bara går 😉 Ja, inte själva då alltså, haha. Mamma får väl slänga i lite grädde och bär så att vi kan få till någon slags efterrätt.

Igår mötte vi upp mamma för en lunch på stan. Solen stekte, men när mamma följde med hem tog jag ändå på mig löparskorna och sprang ut för en 5 km runda. Svettigt, men skönt!
När Fredrick kom hem från jobbet igår hoppade vi rätt in i bilen och körde bort mot sjön för att grilla och äta middag där.
-“Ni kommer bli korvar snart!” utbrister Fredricks mamma när vi kommer dit.
-“Långa och smala då! Perfekt!” skrattar Fredrick tillbaka. Vi har ätit korv alldeles för många dagar nu – det är dags att byta!
Ett härligt slut på dagen blev det iallafall. Att äta middag ute är då underskattat! 🙂

Idag är det tisdag och de stora ska till förskolan. Emilia och jag ska med mamma till begravningsbyrån vid lunch och innan dess blir det jobb – förhoppningsvis ute i det strålande vädret.
Det har varit sol varje dag sedan mormor gick bort. Jag har en känsla av att det är för att hon har det bra där hon är nu. Min älskade, älskade mormor. Det blir en känslosam förmiddag, men det är då det är extra skönt att få vara med familjen.

Vad gör ni idag? Har ni något kul som väntar till helgen kanske och som ni kan se fram emot en tisdag som denna? 🙂

Ha en underbar dag!

Kram.

mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg bosch bosch mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg boschIgår var minst sagt en händelserik dag, men extra många minnen till minnesbanken! 🙂 

Inlägget innehåller reklam i ett samarbete för Bosch.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons