När allt man pratar om är vädret. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

När allt man pratar om är vädret.

God morgon underbara ni ♥

Hoppas ni mår bra denna onsdagsmorgon. Jag känner mig lite trögstartad, men det går nog över när barnen vaknar 😉
Det känns som om det var 100 år sedan jag gjorde kaffe i min egna maskin. Igår hann jag inte och sedan har ju vi varit bortresta innan dess. Men idag så, idag har jag minsann min kaffe ståendes här bredvid mig. Som grädden på moset (eller på kaffet) så sover barnen fortfarande och jag har en liten egentidsstund för mig själv.

Okej, jag märker hur jag tjatar med precis alla om hur skönt det är med sol – men det är ju verkligen alldeles underbart att vi äntligen fått hit värmen. Varenda person jag möter får höra samma sak:
-“VILKET VÄDER!” och jag kan samtidigt se mitt fåniga leende som de får mötas av. Det värsta av allt är att jag säkert säger det flera gånger till samma personer – de måste ju tro att jag är helt kocko, men jag tycker det är så härligt att få mötas av denna upplysta stad samtidigt som vi lämnar jackorna hemma. Det var nästan så att jag ville ta tag i tjejernas overaller på förskolan och hånskratta dem rakt i ansiktet. -“Nu ses vi inte på ett tag era jäklar!” och kasta tillbaka dem in i skåpen. Så glad är jag!

Samtidigt som jag tjatar om detta förbaskade väder så får vi även avsluta dagarna på det absolut bästa tänkbara sätt: med glass på stan. Vi tog en kvällstur igår när Fredrick kom hem – först till McDonald’s för glass och sedan vidare till H&M för att länsa deras barnavdelning. Vi köpte så mycket kläder nu inför sommaren – det kan inte bara vara jag som inte hittar något tunnare än jeans och hoodies att ta på dem nu när vi verkat ha hoppat över våren? Eller?

Idag ska jag iväg och leta efter en passande tyll* inför Emilias födelsedag. Jag ska vara en sån där riktig prettomorsa och göra tårtan själv den här födelsedagen minsann. Och då ska man också köpa på sig en massa redskap för att iallafall lyckas göra ett halvdant jobb. Vi får väl se hur det går – annars har vi ju Hemköp som ligger här intill.
* Tyll = den där lilla silvriga grejen i spritspåsen. Den som gör jobbet åt en.

Vad ska ni hitta på idag? Har ni några spännande planer?

Ha det nu så härligt I SOLEN! 🙂

Kram.

mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg glass mammabloggSnacka om mor- och dottermatchning på mig och Julia. Och lilla spex-Elise som verkligen älskar allt vad kamera heter 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. maria

  Hej!
  Helt underbart med sol o värme, o det känns som vi svenskar tinar upp till sättet också den här årstiden
  Bor på en liten ort o brukar säga hej till de jag möter när jag är ute med hundarna, den kalla årstiden är det många som bara blänger o undrar vad jag är för en konstig typ 🙂 nu när det är varmt hälsar alla o pratar gärna lite om det fina vädret 🙂
  Kram
  Maria i Skåne

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Vilken bra liknelse – ja, det är verkligen som vi tinar upp! Lite sol gör mycket för humöret tror jag 🙂
   Kram älskade Maria (och jag är så avis på att du bor i vackra Skåne! Dit vill jag flytta en dag :))

Annons