Vi ler åt livet! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vi ler åt livet!

God morgon på er ♥

Hoppas ni mår super! Det är torsdag och vi är snart inne i helgen igen. Hur många av er ska springa Göteborgsvarvet på lördag? Jag ska hälsa på i Thules tält, men såklart också heja på er längs med banan 🙂
Helst av allt hade jag såklart gärna sprungit själv, men jag känner mig inte i form. Jag är lite av en prestationsnörd och vet att jag tagit ut mig redan innan Älvsborgsbron om jag sprang nu. Den fas jag befinner mig i löpningen nu är en fas där jag försöker hitta mitt tempo. Vilket tempo jag kan springa på i flera kilometer och vilket tempo som gör att jag kan springa en snabb mil men inte mer. Det tar tid, men jag tycker det är en spännande utveckling 🙂

Torsdag idag och tjejernas sista dag på förskolan för den här veckan. Emilia följer med mig till mormors äldreboende där vi möter upp mamma. Vi ska tömma det rum hon bodde i och spara de minnen som betyder extra mycket för oss. Usch, när jag skriver det såhär så blir det på något sätt så verkligt. Vi ska tömma hennes rum. Ta bort alla hennes saker för att hon inte kommer bo där mer. Jag är så rädd att glömma allt jag minns idag. Alla saker vi gjort tillsammans, allt hon sagt, hur hon var, vad hon gjorde – allt som jag så gärna vill minnas som om det vore igår.
Men det är just det: hon har gett oss så mycket fint. Så mycket glädje genom åren och jag måste fokusera på den. Jag måste le åt tanken att hon är med morfar och jag måste le för att visa henne att jag ändå är lycklig. Att jag också har det bra. ♥

Så idag ler vi tycker jag! Ler åt livet 🙂
Igår efter förskolan spenderade vi en stund i parken och blåste såpbubblor. Att döma av Julias ansiktsuttryck: tror ni de gillade det eller? 😉 haha.

Ha nu en fin dag hörni! I helgen väntar lite bak och kalas så jag hoppas ni är sugna på något sött! 🙂

Kram.

såpbubblor mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggParkhäng en stund efter förskolan. Så himla mysigt att bara få strosa runt där i solen och blåsa såpbubblor 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman
      goteborgsmamman

      Tack snälla! Jag ÖNSKAR att det var jag som var så duktig, men flätan gjorde en av hennes pedagoger på förskolan. Hon är MAGISK vad gäller att fläta barnens hår – så duktig! 🙂 Kram <3

Annons