Gör din egen islatte (sockerfri dessutom!)! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Gör din egen islatte (sockerfri dessutom!)!

Dags att sluta köpa och istället göra din egen islatte? ♥

Hej på er godingar! Vet ni vad jag tycker är det absolut godaste under sommaren? Sol, M&M (mitt semestergodis! Det är ju ännu godare när man är på semester!) och islatte! Sistnämnda är jag verkligen helt galen i och jag hade kunnat länsa caféernas förråd om de inte bara varit så förbaskat dyra 🙂

Men vet ni vad? Det är ju SÅ enkelt att göra egen islatte hemma och jag måste bara få dela med mig av receptet. Istället för vaniljsocker så använder jag mig av vaniljdroppar – då blir den tillochmed sockerfri och du kan med gott samvete ta ett extra glas! 🙂

Du behöver:
Nicks vaniljdroppar, is, mjölk och kaffe.

Såhär gör du:
1. Jag använder vår Nespressomaskin till att få fram kaffet. Jag väljer då en stor kopp och lägger lite is i koppen från början – det fick jag höra skulle göra kaffet kallt nästan med en gång 🙂
2. Häll i valfri mängd is, kaffe, mjölk och 5 droppar stevia. Jag använder Nick’s, men det finns säkert fler att välja mellan 🙂
3. Egentligen är du klar här – men något som är otroligt gott är att mixa kaffen med ännu mer is för att nästan få fram en frappe – det är sååå gott!

Njut av sommaren och av denna svalkade islatte! 🙂

Kram.

gör din egen islatte gör din egen islatteHemmagjord och egen islatte – så enkelt och så gott! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons