Göteborgsmamman

En blogglista.

Hej på er ♥

Här kommer en blogglista dagen till ära! 🙂

Jag kan: uppenbarligen inte vara utan godis. Det är ju sådär gott i början, men sen slutar det ju alltid med att man bara mår illa?

Jag vill: kunna lära mina barn att gå på händer, eller åtminstonde stå på händer – men jag är värdelös på det

Jag borde: träna mer rumpa – den försvann efter graviditeterna. Igenkänningsfaktor där, någon?

Jag skulle: vilja åka tillbaka till USA, men flyga med 3 småbarn? Tveksamt om det blir än på några år.

Jag gillar:att bli kliad i håret på kvällarna.

Jag älskar: okej – jag tar tillbaka. jag ÄLSKAR att blir kliad i håret på kvällarna. Och godis. Jaja, familjen också såklart. Och livet. Och glass. Och hundvalpar. Ja, allt sånt där som man bara måste älska för att det inte går att göra annat ♥

Jag måste: rensa barnens kläder. It would be fun, they said.

Jag behöver: en assistent. Jag glömmer alldeles för mycket. Eller iallafall en sån där vindruvematare – det hade också funkat. Bara så jag känner att jag får koppla av lite. Kan ni inte se mig sitta där i en schäslong och bli matad med vindruvor medan jag knappar på min dator? Jag tror det är framtidens spa! Någon frivillig?

Jag kan inte: vara utan min kära familj. Sammanlagt har jag varit ifrån dem 8 dagar i år och det var 8 längtande dagar. Bra betyg sett till familj kanske? 5 av 5 toasters för att ni får mig att längta efter er.

Jag borde inte: låta barnen leka i handfatet – det slutar alltid med en bassäng i badrummet.

Jag undrar:vad mina barn kommer jobba med när de blir stora.

Jag gillar inte: näthatet som folk sprider. Det är sjukt osmickrande. Var glada åt varandra istället eller knip – faktiskt.

Jag måste inte: någonting, men vad skulle det vara för liv?

Jag längtar till: Juli (notis: skrev ’Julia’ 3 gånger innan jag fick till det) – då åker vi äntligen till Italien! Fredrick säger dock inte att jag får längta så mycket för då är det över snabbare. Logiken i det tack?

Kram.

en blogglistaEn blogglista kommer här! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.