Event i Femman med Aim’n & Julia Mjörnstedt. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Event i Femman med Aim’n & Julia Mjörnstedt.

God morgon världens finaste ni ♥

Hur mår ni? Visst är det underbart med fredag? Är det någon här som kollar på Let’s dance? Det är så få deltagare kvar, så vem hejar ni på nu? 🙂 Jag tycker Margaux har utvecklats så otroligt mycket från sin första dans och tycker hon har gjort en supersäsong. Vet ni vad det roliga är? Att när jag började blogga så jobbade hon på Familjeliv och kontaktade mig för att fråga om vi kunde ses. Hon ville att jag skulle börja blogga hos dem om jag inte minns fel, men vi fick ställa in mötet när hon kom ner och sedan blev det aldrig av att vi sågs. Jag var så ny och visste ju ingenting utan kände mig väldigt säker hos min dåvarande portal och ville inte byta. Tänk vilka möten man stöter på under livet 🙂 Synd att jag inte fick träffa henne den där gången – hon verkar vara en riktig glädjespridare! 🙂

Idag är det fredag och även den här dagen börjar med ett event! Väldigt jobbigt att vara bloggare såna här dagar, haha. Men efter frukosten har jag supermycket att göra och ska sitta kvar en extra timme för att få skrivit färdigt en intervju jag gjorde för ett tag sedan. Intervjun kommer upp i eftermiddag och den får ni inte missa! 🙂

Gårdagen började ju på Femman här i Göteborg som är en del av Nordstan med tre våningar av shopping och mat, med ett event skapat av magiska Manifest PR. Vi träffades på Joe & the Juice och fick äta himla god frukost samtidigt som vi lyssnade på Felicia från Aim’n och Julia Mjörnstedt som pratade träning och kläder. Vilka tjejer och vilken energi! Underbart!
När vi minglat färdigt begav vi oss bort till Aim’ns butik som ligger på övre plan i Femmanhuset. En riktigt läcker butik med ursnygga träningsplagg och tillbehör. Och vet ni vad det bästa är? Att man kan matcha med sina barn 😉
Jag vloggade lite både under Emilias födelsedag och under gårdagen – den ska jag försöka få upp så snart det bara går!
Efter eventet tog jag en extra kaffe med Emma och Jenny innan det bar av hemåt och vidare mot förskolan. Det var två glada tjejer som mötte mig i dörren och vi gick hem för att leka av oss lite. Jag var verkligen dödstrött men det är precis som om de där barnen ger mig någon magisk energi. Emilias näsa började dock rinna och hennes tårar likaså. Jag tror hon är förkyld, vilket känns tråkigt inför helgen, stackarn. Jag hoppas det bara var tillfälligt!
När Fredrick kom hem kom även hans mamma på besök och lekte med barnen lite. Vi det laget var jag verkligen mer än trött och kände att jag – om jag hade orkat – skulle tagit en promenad för att rensa huvudet lite. Två galenpannor och en förkyld tös kan tära lite på humöret och då är det bättre att koppla bort om man kan, tycker jag. För att hämta och komma tillbaka med ny energi 🙂

Det börjar bli dags för mig att hoppa in i duschen, göra mig iordning och springa bort mot caféet där vi ska mötas, sen ska det minglas högt och lågt.

Hoppas ni får en härlig start på helgen!

Kram.

De första 8 bilderna har fina Rebecka Bjurmell tagit – vilken fotograf hon är alltså! 

event i femman event i femman event i femman event i femman event i femman event i femman event i femman event i femman event i femman event i femman event i femman aimn göteborg aimn göteborg goodiebag goodiebag goodiebag goodiebagEtt underbart event igår skapat av Manifest PR som ALLTID bjuder på magi! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Johanna

  Åååå jag har varit sugen på aim’ns tights så länge! Borde verkligen slå till. Nu verkar det ju ha kommit ännu finare färger. 😍

 2. Charlie Wilder

  Heja dig Malin! Du kämpar på. En riktig toppenmamma <3 Hoppas vi kan ses snart. Kommer ner till Göteborg 7-11 juni. KRAM och ha en magisk helg med dina fina!

 3. Annika

  Träffa dig för att du skulle bli toppbloggare?
  Varför lämnar du barnen på förskola om du inte jobbar? Gå på event är inget jobb.

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Hej Annika,

   Nej, toppbloggare tror jag inte att det var 🙂 Detta var längesen och jag kommer inte ihåg hur Familjeliv var uppbyggt då.
   Elise och Julia är på förskolan 3 dagar i veckan – Emilia var med mig igår och henne är jag mammaledig för i dagsläget.

   Kram!

Annons