Event med Linas Morgonleverans. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Event med Linas Morgonleverans.

God morgon ♥

Ah, lördag. Jag är så outvilad man kan bli eftersom Fredrick och jag prompt skulle se färdigt ett avsnitt av Grey’s Anatomy innan vi la oss. Vi kom i säng strax efter 23 och jag är .. trött. 🙂 Men å andra sidan: vad gör det om 100 år?

Jag är glad och pigg i själen iallafall och det är så härligt med lördag! Göteborg har lovat 31 grader hela helgen och vi ska försöka vara ute så mycket det bara går. Den här sommarvärmen måste man ju ta vara på 🙂
Jag är med i en kalasgrupp på Facebook som är alldeles fantastisk med massa tips och idéer till olika typer av kalas (mestadels barnkalas). En kvinna la upp en bild på en stor fin björk som de planerade kalas under. Det såg bara så magiskt ut och jag hade mer än gärna spenderat dagarna sittandes under den där björken. Den var som tagen ur en film! 🙂 På tal om ingenting egentligen – jag kom bara att tänka på den när jag tänkte på hur soligt det var på bilden. Så fint!

Gårdagen startade med ännu ett event och den här gången med Linas Matkasse. Det var fokus på Linas Morgonleverans som man kan beställa som senast kl. 21 på kvällen för att sedan ha sin härliga frukost ståendes utanför dörren kl. 7 nästa morgon. Vi fick egentillverkad müsli från Early Birds, räddade äpplen i form av äppeljuice av Rescued och en alldeles magisk frukostbuffé som höll mig mätt i många timmar. Tack härliga Linda för inbjudan – hoppas vi ses snart igen! 🙂

Efter eventet mös tjejerna och jag med mamma en stund och sedan åkte vi vidare hem mot Fredricks föräldrar. Vi badade, grillade och bara njöt av det fina vädret fram till kvällskvisten.

Den här helgen är superobokad vilket är skönt. Det ska bli härligt att bara vara och mysa ikapp med familjen lite.
Vad ska ni hitta på? 🙂

Ha en kickass lördag!

Kram.

Event Event Event Event Event Event Event Event Event Event Tack för ett fint event Linas Morgonleverans – nu väntar en ledig helg med fokus på M-Y-S!  ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons