Göteborgsmamman

Plus & Minus.

God morgon ♥

Hoppas ni har sovit gott! Här hemma vaknade vi lite senare än vanligt (påminn mig att börja ställa larm!) så för omväxlingens skull kör vi en ’plus & minus’ dagen till ära. Helt enkelt vad som är härligt just nu men också vad som gärna hade fått vara lite bättre 🙂
Jag har ett superviktigt möte efter lunch så vi hörs efter det. Då väntar en rolig tävling som ni inte får missa!

+ Det är snart semester! Herregud, som jag längtar. Det har varit mycket på sistone och jag behöver verkligen andas ut lite. Det är första gången i mitt liv jag känner så, men det är också med ett leende jag skriver detta. Det har varit mycket skoj på agendan men det är helt enkelt och helt klart dags för en paus. Jag längtat sååå till Italien! Fredrick säger dock att jag får längta efter något annat annars tar resan slut så fort, haha.

– Ett tag – när det var som mest – så kände jag att stressen sköljde över mig. Jag tog på mig för mycket och fick säga nej till en hel del saker som jag gärna gjort, för att istället fokusera på ett par få utvalda och för att spendera tid med familjen. Jag älskar att jobba, men kände att om jag tog på mig allt så skulle jag inte få tid till att bara vara med Fredrick och barnen på kvällarna. Att få mysa med familjen är viktigast av allt för mig.

+ Jag har två möten som väntar den här veckan! (På tal om att ta det lugnt, hehe) Två möten som är viktiga för min framtid. När jag vet mer så får även ni läsa mer såklart. Jag är nervös på ett bra sätt!

+ Värmen! Jag fick höra någon som sa att det fortfarande räknas som vår nu? Det gör det väl ändå inte? Det är ju sååå varmt och tidningarna säger att det är den varmaste sommaren på många, många, MÅNGA år. 100 år om jag inte minns fel! Så det kan väl knappast räknas som vår nu? Eller?

– Det känns som om jag inte lagat mat på väldigt länge nu. Det har blivit mycket grillat (vilket iof är supergott!), men också take away från olika ställen i Göteborg. Jag längtar efter att få ställa mig i köket igen och att leta recept! Sitter ni på något gott jag bara måste prova? 🙂 Igår lagade vi kyckling hemma – hur vi gjorde kan ni läsa under alla bilderna. Det är löjligt enkelt! 🙂

– Jag har inte hunnit städa än, något som gör mig lite nervös. Jag vill gärna ha iordning allt, men nu när vi renoverar köket och allt så rensas det högt och lågt. Vi måste skaffa mer förvaring för allt! Och igår kväll fick vi stopp i avloppet också. Jag har inte ens vågat mig in dit för att kolla om det försvunnit. Snälla, låt det vara borta.

+/- Snart är det dags för mormors begravning. Det känns både sorgligt samtidigt som det känns lite som ett avslut på något sätt. Som om vi sätter stopp för sorgen där – förstå mig rätt. Det är dags för mormor att få ro och för oss att säga hej då.- något som känns bra på ett sätt och fruktansvärt tungt på ett annat.

+ Jag har hittat tillbaka till träningen igen och tränar i princip varje dag på ett eller annat sätt. Träningscykeln i vardagsrummet har räddat mig många dag och igår sprang jag mitt första löppass på länge medan min syster var här hemma och lekte med barnen. Det är så skönt att rensa huvudet och träningen får mig verkligen att må så himla bra.

+/- Eftersom det är semester snart så har jag en anledning att shoppa! Jag behöver nya klänningar och badkläder. Ett plus för mig – men ett minus för plånboken, haha.

Hoppas nu att ni får en underbar dag! Vi hörs lite senare ♥

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggMaten på bilden ser ju allt annat än god ut, hahaha. Men det är faktiskt något av det godaste jag vet! Långkokt kyckling – koka upp med grädde och creme fraiche med svampsmak och servera med pasta/ris. Det blir inte godare! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.