Göteborgsmamman

Vinn din egen Zoo Bagage från Skip Hop!

I samarbete med Amvina.

Heeeej alla tävlingssugna! ♥

Igår skulle tjejerna och jag hämta ut paket.
-”Det är något ni kan ha med till Italien” lockade jag dem med.
-”Är det en glass?!” utbrast Elise.
-”Näää … Något ni kan packa i kanskeee …” svarade jag och drog ut på orden.
-”EN BIL!!” ropar Julia.
Ja, nästan. Nästan en bil.

Vi kom hem och tjejerna slet upp paketet. Gissa om de släppt de här väskorna ur sikte? Vi tog en promenad till mellan skurarna och väskorna skulle såklart med då också. Faktum är att Elise somnade bredvid sin igår. Det är sann kärlek det! 🙂
Och kolla Emilias lilla väska! Såååå söt! ♥

Jag visste att de skulle älska dem och nu hoppas ju jag att ni älskar dem lika mycket som oss! Ni har nämligen chans att vinna er egen! 🙂
Det enda ni behöver göra är:
1. Svara på frågan: Hur många olika motiv kommer de här rullväskorna i? Svaret kan ni hitta här
2. Skriv en kort eller lång motivering på varför ni skulle vilja vinna. 

Vinnaren presenteras söndagen den 3/6 kl 12 i samband med att tävlingen avslutas.

Kram.

Zoo Bagage Zoo Bagage Zoo Bagage Zoo Bagage Zoo Bagage Zoo Bagage Zoo Bagage Zoo BagageNu har ni chansen att vinna en sån här Zoo Bagage rullväska från Skip Hop! Tävla på! 🙂 

 

I samarbete med Amvina.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Malin

  Åh vilken rolig tävling! Jag får det till 7st olika när jag räknar, så det blir mitt svar! Jag skulle vilja vinna ugglan till min son då han är extra förtjust i just ugglor då hans mormor köpt ett underlägg med ugglor som ligger på bordet när han ska äta. Han pekar och pratar och berättar om alla ugglor, så en egen uggleväska vore ju fantastiskt! Väskan skulle dessutom passa väldigt bra på vår Peru resa som vi tänkt göra då sonens pappa är från Peru. Det blir ju en väldigt lång resa och då tror jag verkligen att det skulle vara lättare för sonen om han har en rolig väska att kunna plocka upp och ner sina saker från! 🙂

 2. Louise

  Svar: 7 stycken olika motiv.
  Jag vill gärna vinna denna till sonen så att han kan ha med sig sina kläder och leksaker till semestern i sommarstugan.

 3. Frida

  Åh jag hade så gärna velat vinna en sådan väska till min Meja att ha när vi bland annat åker till ”er italienska pärla i juli. Skulle även komma till användning när vi åker till Kalmar och Öland i sommar och på massa andra kommande äventyr. 🙂
  Väskorna finns i 7 fina motiv.
  Håller tummarna för tur i vinst.
  Kram

 4. Sofie - gravid med tvillingar

  Åh vilka söta väskor 😍😍😍 det skulle vi verkligen vilja vinna 😃 eftersom vi får tvillingar nu när som helst så ”måste” vi köpa dubbelt av allt, vilket blir väldigt dyrt. Det skulle därför vara kul att få ge storebror på 2 år en egen ny fin väska som han kan ha när vi åker på minisemester i Sverige i sommar. Då kan han packa sina leksaker där och dra själv 🙂 (han vill göra allt själv just nu).

 5. Anna Sandström

  Det finns 7 olika motiv.

  Jag vill vinna den här till min dotter som fyller två år snart. Vi reser mycket eftersom min dotters mormor och morfar bor inte i Sverige. Min dotter älskar Skip hop väskor och hon brukar springa efter dom i flygplatsen. Det är kanske dags för henne att få egen!

 6. Jessica Olofsson

  Svar: 7
  Åh mina barn skulle älska den och för en gångs skull så vore detta drömmen eftersom vi ska ha semester. Efter år av studier och semestervikariat är det vår tur att få planera ledighet och vi längtar.

 7. Christin börjesson

  7 olika figurer finns 🙂

  Det va den sötaste å grymmaste väskan ja har sett. Kan bara tänka mig hur söt min egna dotter hade blivit med en sån på sin första resa till pappas hemland Portugal 😍

 8. Elin Melin

  De kommer i sju supersöta varianter!

  Jag vill vinna en väska till min fyraåring som är en bestämd dam som vill göra allt som sin mamma gör. Nu i sommar har vi några resor inplanerade och jag vet att hon skulle älska att få dra sin egen väska dit vi ska. Hon blir så frustrerad när hon försöker dra mammas tunga väska… Jag ser framför mig hur hon högtidligt skulle packa sina viktigaste saker (gosekatten, kikaren och favoritboken) och rulla iväg. ☺️

 9. Helena i Uppsala

  Svar: 7 st
  till Ellen 3 år som alltid får ärva storasyster eller storebror. Här får hon något unikt att packa gosedjuren i när familjen åker till Kroatien i höst.