Göteborgsmamman

Just nu.

♥ Emilia drar och sliter i allt. Speciellt håret. Hon springer efter tjejerna här hemma, tar ett stadigt tag om håret och drar för kung och fosterland. Sen skrattar hon och sticker därifrån, och lämnar systrarna gråtandes. Hon är en liten häxa den där Emilia.

♥ På tal om monstret ovan så har hennes hår börjat växa ordentligt. Nu har hon små lockar som svävar ut på sidorna. Så sött!

♥ Jag kan inte längta mer efter semestern. För första gången på många, många år så känner jag att jag verkligen behöver komma iväg lite. Tjejerna går visserligen 15 h i veckan på förskolan, men annars är det ju jag som är hemma med dem när Fredrick jobbar. Då blir man lätt lite trött efter ett tag 🙂 Jag har märkt att jag glömmer lite mer än vanligt och att jag är tröttare än jag brukar vara. Det ska bli skönt med avlastning nu i sommar och sen börjar Emilia förskolan i augusti. Jag är säker på att hon kommer älska det!

♥ Nu till hösten är jag lite sugen på att börja jobba med något vid sidan av bloggen. Jag driver ju idag bloggen som eget företag och det är verkligen en dröm, men jag kan sakna det där med att ha en arbetsplats och att få ha kollegor. Jag hade velat jobba med marknadsföring och sociala medier så jag håller ögonen öppna helt enkelt 🙂

♥ Idag ska jag på massage och det ska bli sååå skönt. Jag har känt mig stel och spänd och det här kommer säkert göra susen! 🙂

♥ Nästa helg är det dop för Emilia. Det kommer bli litet och ganska enkelt, men ni vet ju hur jag älskar att planera och fixa. Jag älskar dessa kalas! 🙂

♥ Jag föräter mig på meloner just nu. Så himla gott! Den enda som håller med mig här hemma är Elise så vi köper och äter ikapp.

♥ Glass i stora lass! Häromkvällen glassade vi på innegården här hemma och köpte med oss strutar, glass och strössel. Mycket roligare än att köpa färdiga glassar tyckte tjejerna 🙂

mammablogg vattenmelon mammablogg glass mammablogg mammabloggLivet just nu alltså ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.