Låt Spolarna ta hand om ditt stopp i avloppet! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Låt Spolarna ta hand om ditt stopp i avloppet!

I samarbete med Spolarna.

Hej!

Kommer ni ihåg när vi hade stopp i vårt avlopp för ett tag sedan? När vi försökte allt och trodde att vi helt enkelt tryckt i för mycket papper eller att det var något fel i huset. Men sanningen var den att efter tonvis med jobb så var det Fredricks pappa som upptäckte att det satt en leksak i vägen.

Det är när det väl händer en som man börjar höra om att samma sak sker ganska många andra, eller hur? När man är gravid så är alla gravida. När man letar hus så letar alla hus. Och när man får stopp i avloppet – ja, då visar det sig att det händer var och varannan person.

Att få stopp i avloppet är lite som att gå hem med toapapper från affären; alla tittar och vet att man är på väg hem för att bajsa. Stopp i avloppet behöver inte nödvändigtvis betyda att man bajsat för mycket. Det kan bero på tops, bindor, tamponger, för hårt papper eller hår och fett när det kommer till dusch- och köksavloppen.

När man väl råkar ut för stopp i avloppet så behöver man faktiskt inte ta hand om det själv och därför tänkte jag idag tipsa om ett seriöst företag som tar hand om stoppet för dig och som blivit utsett till ett Gasellföretag för 5e gången!
Företaget jag pratar om är Spolarna och tar hand om avloppsrensning, rörspolning, propplösare, slamsugning m.m. – både hos privatpersoner och företag.
Spolarna finns i Malmö, Lund, Helsinborg, Hässleholm, Kristianstad, Karlshamn, Karlskrona och Göteborg och är bemannat dygnet runt. Det hade ju varit perfekt för oss sist!

Så nästa gång ni får stopp i avloppet – låt Spolarna stoppa problemet! 🙂

Kram.

stopp i avloppetSpolarna är ett seriöst företag som för 5e gången blivit utsedda till ett Gasellföretag. Låt dem ta hand om ditt avlopp nästa gång! 

I samarbete med Spolarna.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons