Massage i Göteborg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Massage i Göteborg.

God morgon ♥

Hoppas ni har sovit gott. Emilia, Julia och jag har hoppat upp i soffan, satt på barnprogram och öppnat upp fönstret här i vardagsrummet för att få in lite frisk luft. Frisk luft på morgonen är ju bara så härligt! Vet ni vad mer som är härligt? Islatte. Jag gör islatte varje morgon nu och tröttnar aldrig. En espressoshot som får bryggas på rätt många isbitar, sen häller du i hälften av mjölken du tänkt, blandar i 1 tsk vaniljsocker/ett par vaniljdroppar och häller på resten av mjölken. Yummie!

Okej, nu kan jag inte bärga mig längre. Jag har faktiskt världens finaste gåva till er. Det hoppas jag såklart att ni också tycker, haha.
Igår skrev jag ju att jag skulle på massage. Det var uuunderbart och verkligen mer än välbehövt! Min massör Stephen sa att min högra sida var mer spänd än den vänstra, vilket inte alls är konstigt när man har barn. Det var otroligt skönt att få dessa knutor uppmjukade och jag gick därifrån som en ny människa 🙂
Det är svårt att hitta en massör som passar en kan jag tycka. En del tar i för lite, en del för mycket och jag kan inte alltid med att säga till flera gånger under massagen hur jag vill ha det. Det är svårt det där – både för mig som klient men också för massören kan jag tänka mig. Det går ju inte att göra alla till lags 🙂
Men Stephens sätt att massera är verkligen alldeles perfekt för mig och det märks att han gjort det här en stund. Stephen är en sports rehabilitationist och utför massage, personlig träning, styrka och kondition, fysiopterapi, rehab och kiropraktik.

SÅ. Vad är det då jag vill ge er? Jo, om ni ringer/smsar/mailar Stephen och uppger koden “Göteborgsmamman” så får ni 30 minuter gratis massage (värde 500:-) hos honom på Viscus här i Göteborg. Inga förpliktelser – bara 30 minuter magisk tid i himlen 🙂
De 30 minuterna går att byta ut mot 1 timmes konsultation för att titta på skador eller träningsmål (värde 750:-)

Så boka på. Stephens nummer är 0723-416427. 🙂

Nu ska vi planera dagen. Igår kom mamma hit och vi tog en promenad till Trädgårdsföreningen. Idag hade jag gärna velat ta mig utanför stan, men vet inte riktigt heller vad jag vill hitta på. Något zoo kanske? Vad ska ni göra idag?

Kram.

espresso house mammabloggFika på Espresso House igår 🙂 Jag åt en sån här veggie bowl som faktiskt var himla god! Lite mycket marinadröra, men ändå god 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. maria

  Hej 🙂
  Väntar på barnbarnet som ska vara hos oss i eftermiddag o natt <3
  Vi ska leka, busa o bada i poolen i trädgården
  Ha en härlig lördag
  Maria i Skåne

Annons