Barfotabarn & gratis massage. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barfotabarn & gratis massage.

God morgon godingar ♥

Härligt med söndag! Och efter många dagar med sol så är det lite molnigare idag och ikväll väntas regn. Lite skönt tycker jag – får man tycka det? 😉
Innan jag börjar inlägget vill jag bara påminna om den gratis massagen jag skrev om igår och tillägga att det känns så kul att få ge den till er som en liten present för allt ni ger mig 🙂

Med det sagt: idag sov vi till 8:40 – låter galet, eller hur? Jag var uppe tidigt imorse och bytte blöja på Emilia. Vi gick in och la oss hos Fredrick och somnade om. Så skönt! Så även om man kan känna sig lite bakfull när man varit uppe så tidigt så känns det skönt att ändå ha sovit längre än vanligt 🙂

Igår åkte vi och grillade hos min syster tillsammans med henne, hennes kille, min mamma och mammas kompis. Fredrick sprang in på ICA och köpte grillmat sen satt vi bara där under taket och inväntade regnet (som aldrig kom). Det var väldigt mysigt ♥
När vi kommit innanför dörren här hemma ringde min syster och frågade om Fredrick och jag ville ha lite egentid. Vi tackade ja direkt och gick längs avenyn för att leta efter någon restaurang som hade storbildstv och som visade matchen mellan Sverige – Peru. .Vi slutade på Hard Rock och beställde inte middag nummer 2. (För att få sitta ute vill de gärna att man äter mat så vi hade inte mycket val, haha). Att bara få sitta där i solen, sippa på ett glas vin och koppla av med Fredrick var välbehövt och så mysigt ♥

Fredrick har redan gett sig ut på en morgontur på cykeln och jag ska passa på att fixa lite här hemma. Jag tänkte att jag skulle byta ut inomhusträningen mot ett löparpass idag, men det får bli lite senare. Förr älskade jag att springa på morgonen och helst innan frukost – nu tycker jag att jag känner mig mycket starkare på kvällarna och då blir passet också mycket roligare 🙂

Vilken träningsaktivitet gillar ni mest? 🙂

Ha nu en fin söndag.

Kram.

barfotabarn barfotabarn mammablogg iskaffe hard rock

En supergod nachotallrik på Hard Rock igår kväll. Så himla gott! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons