Dopfika & milen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dopfika & milen.

God morgon ♥

Måndag, så skönt! Hoppas ni har sovit gott 🙂
Jag låg säkert vaken till 3 inatt och kunde inte sova – fråga mig inte varför. Och när jag väl somnade där någon gång vid 01 så blev Emilia ledsen och då kunde jag inte somna om igen. Så blir det ibland! Än har inte tröttheten slagit mig, men det kommer väl lite senare 😉

Idag hänger regnet i luften. Det ska bli regn idag vilket är ganska skönt. Elise ville absolut att vi skulle ut och leka idag ändå och höll föredrag i hur man kan vara ute i alla väder eftersom vi har regnkläder på oss, haha. Jag kommer nog inte ur den tror jag – det blir bara till att gå ut 🙂
På lördag ska vi ha dop för Emilia så den här veckan blir det planering, fix och imorgon ska vi träffa prästen för att prata namn, sånger, faddrar osv. Det blir mysigt. Dopet blir väldigt litet den här gången, men trots det så ska ju en del falla på plats. Jag tänkte baka något, men vet inte vad. Har ni några tips? 🙂

Igår kom en kompis till Fredrick och mig hit och hängde större delen av dagen. Vi gick på stan och strosade innan vi kom tillbaka hem hit och tog en kaffe på innergården. Elise fick nya skor och var så stolt. Hon fick välja själv och det skulle vara de här skorna och inga andra. Jösses, så stor hon börjar bli!

Senare på kvällen gav jag mig på milen. Det var så längesen jag fick springa de där 10 kilometrarna och verkligen på tiden. Tiden igår blev ganska exakt 50 min vilket ändå kändes okej när jag sprang på 46 min innan Emilia föddes. Ja, alltså – en bra stund innan Emilia föddes 😉 Inte när jag var gravid alltså. Då kunde jag knappt gå till affären 100 m bort kändes det som, haha.

Nu börjar jag bli hungrig. Ägg är gott, men det gäller att sätta på dem direkt när man vaknar nästan – de tar ju sådan tid?! (15 minuter – sjukt länge, haha)

Ha en fin start på veckan!

Kram.

mammablogg kycklingsallad mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEn himla lugn och skön söndag igår. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons