Recension och test av Bosch Athlet – den sladdlösa dammsugaren! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Recension och test av Bosch Athlet – den sladdlösa dammsugaren!

I samarbete med Bosch.

Då var det dags att recensera vårt test av Bosch Athlet!

Hej på er!
När man har 3 barn och alldeles för få timmar på dygnet så behöver den tiden som finns effektiviseras. Det kan vara allt från att shoppa och handla mat på nätet, slå flera flugor i en smäll eller som nu: slippa dra fram och koppla in en klumpig dammsugare.

I samarbete med Bosch så har vi fått möjligheten att få hem en Bosch Athlet – en trådlös och alldeles fantastisk dammsugare på många sätt.

Utseende
Bosch Athlet är väldigt stilren och modern på utsidan. Den tar lite plats och blir näst intill helt platt när man lägger den ner vilket gör att du kan förvara den i garderoben, bakom dörren eller till och med under sängen. Den sladdlösa dammsugaren väger bara 3 kg, men står stabilt och rakt i sitt ‘viloläge’.

Dammsugaren går att dela i två delar vilket även gör att den passar bra till tex bilen eller trånga utrymmen.

Funktion
Den här dammsugaren har 3 fartlägen. Det första låter knappt och går försiktigt fram. Perfekt för till exempel damm eller utspillt mjöl. Läge 2 kör på lite tuffare och är ett läge jag skulle använda till småsten i hallen. Läge 3 kallas turbo och är verkligen Turbo med stort T. Den låter högre än de andra två lägena, men det känns också att den är mycket mer kraftfull. Det här läget använder jag på mattorna här hemma vilket får dem att se alldeles nya ut.

Det flexibla munstycket kan roteras 360 grader och dammsugaren är otroligt enkel att köra. Batteritiden är 60 minuter, men också beroende på vilket läge på kraftfullheten du väljer. Sensorlampan indikerar om det är dags för laddning, att tömma den 0,9 l stora behållaren eller om dammsugaren behöver ha rengjort det filter som sitter i behållaren.

Betyg
+ AllFloor HighPower-borste och SensorBagless-tekniken ger otroliga resultat på alla ytor
+ Snygg
+ Står stabilt och fritt
+ Enkel att rengöra (även filtret på insidan!)
+ Batteri som inte försämras efter laddningar

+ Lång batteritid
+ Går snabbt att ladda
+ Lättkörd
+ Tar lite plats

Jag kan i dagsläget inte kommer på något som jag inte tycker om med den här dammsugaren.

Pris
Idag ligger Bosch Athlet på 2790:- på Prisjakt och jag kan med handen på hjärtat säga att vi ersatt vår gamla dammsugare med den här. Den är så kraftfull och kommer åt överallt att jag inte känner behov av att använda vår andra längre. Dessutom tar den mindre plats och är finare att ha framme 🙂

Vill du läsa mer om Bosch Athlet så kan du göra det här. Hoppas ni gillade recensionen!

Kram.

recension test bosch athlet recension test bosch athlet recension test bosch athlet bosch athlet bosch athlet bosch athlet bosch athlet bosch athlet bosch athletBosch Athlet – en sladdlös dammsugare med kraft. 

 

I samarbete med Bosch.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons