Vlogg från Emilias 1 års kalas och event i Femman. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Vlogg från Emilias 1 års kalas och event i Femman.

God morgon supertisdag ♥

Har ni sovit gott? Jag har faktiskt sovit som en stock inatt. Jag minns att Emilia vaknade en gång, men nästa gång var när Fredrick kittlade mig under fötterna imorse och han skulle till jobbet.

Idag är det tisdag och vi ska träffa prästen inför dopet på lördag och Emilia ska vaccineras. Passande, eller hur? Men det måste göras och skulle hon bli lite kinkig så får vi ta det på lördag.
Så idag flänger vi runt stan. BVC är inte förrän i eftermiddag så de stora tjejerna får följa med. De älskar ju att vara där så det gör ingenting 🙂

Jag ska snart duka fram frukosten, men tänkte att vi kanske kunde lärt känna varandra idag genom att svara på ett par korta frågor! Tänk vad kul det kunde vara om vi kunde lära känna varandra lite såhär och sen ses på en fika! Hade inte det varit något? 🙂

♥ Är du som läser förälder? Hur många barn har du?
♥ Var bor du? Hur gammal är du?
♥ Hur hittade du hit till bloggen? 🙂

Ja, men lite så! Improvisation! Skriv lite om er själv helt enkelt 🙂

Sålänge bjuder jag från en väldigt oklippt video från Emilias 1 års kalas, från vårt BVC besök och även från ett av eventen jag var på häromveckan 🙂 Det är en mixad video, men det kanske inte gör någonting 🙂

Ha en underbar dag!

Kram.

En oklippt video med lite smått och gott ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Jenny

  Jag är trebarnsmamma. Tvillingar på 2,5år, en pojke och en flicka och sen har jag en liten kille till på snart 6 månader. Bor i Gävle och är 25år. Hittade dig i samband med att jag var gravid med tvillingarna och du med Julia. Är inte alls så många dagar mellan dom om jag inte missminner mig 🙂

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Ååååh, vad mysigt! <3 Fullt ös då 😉
   Jag har alltid velat åka till Gävle – det får jag göra någon dag! Vad måste man se när man är där? 🙂
   Kram <3

   1. Jenny

    Haha ja minst sagt! 😉
    Oj, bra fråga! Finns en del fina ställen både i stan och lite utanför. Högbo Bruk ligger en bit utanför Gävle men supermysig miljö och bra grejer för barnen. Annars finns det en fin park mitt i stan som heter Boulongnerskogen där kan man strosa runt och mysa, spela minigolf osv. Har man barn med sig så är Furuviksparken perfekt, lagom stor och jättefin miljö! ☺️ Annars finns det även både fängelsemuseum och järnvägsmuseum som är riktigt intressant ☺️
    Hoppas du har vägarna förbi nån gång och man springer på dig, skulle vara skoj! ☺️
    Kram <3

    1. goteborgsmamman
     goteborgsmamman

     Åh, vad mysigt det låter med Boulongnerskogen! Allt låter ju mysigt iof, haha! Jag lovar att säga till om jag har vägarna förbi – alltid kul med nya vänner!:) Kram <3

 2. Josefine

  Jag är mamma till Melissa som är 2.5 år. Tror jag hittade dig genom någon annan blogg men kommer inte ihåg vem. Du hade nog kommenterat ett inlägg.
  Jag bor i Hillared mellan Borås och Tranemo. Är 26 år gammal.

Annons