Göteborgsmamman

Hotel Riviera Strand i Båstad.

Glad midsommar på er ♥

Hoppas ni mår himla bra och att ni fått fira midsommar ordentligt idag. Runt omkring Göteborg vet jag att det har blåst otroligt mycket, och Båstad var inget undantag. Men här är bra vackert alltså! Det påminner om den danska idyllen, med en krydda Österrike och med Skåne i bakgrunden. Så fint!

Efter att ha kollat in Båstads gator checkade vi in på Hotel Riviera Strand strax innan 15. Vi fick en svit på högsta våningen med utsikt över havet och en stor altan. Det är ren magi. Vi ser ner till inomhuspoolen och tjejerna har bett mig flera gånger om att vi ska gå ner dit. Fredrick är ute och cyklar, men så fort han kommer tillbaka så går vi ner och tar ett dopp.

Ah. Det här är livet alltså. Vi har kommit till en plats där man bara känner ”måste vi någonsin åka hem?”. Vi är i sjunde himlen.
Nu ska jag korka upp en liten flaska vin och bara njuta. Precis som man ska göra tycker jag.

Njut av livet hörni och att det är fredag, midsommar och helg på intågande!

Kram fina ni.

Hotel Riviera Strand Hotel Riviera Strand Hotel Riviera Strand Hotel Riviera Strand Hotel Riviera Strand Hotel Riviera Strand Hotel Riviera Strand Hotel Riviera Strand Hotel Riviera Strand Hotel Riviera Strand Hotel Riviera StrandNu har vi checkat in på Hotel Riviera Strand – så himla mysigt och perfekt för barnfamiljen! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.