Barnsemester – den här platsen får ni inte missa! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Barnsemester – den här platsen får ni inte missa!

God morgon ♥

Hur mår ni? Hade ni en bra midsommar? 🙂
Jag har sovit som en stock inatt och att vakna med den här utsikten .. Ja, alltså – ni måste hit någon gång under er livstid. Hotel Riviera Strand är fantastiskt på många plan. Nästan lite magiskt på något vis. Pool inne, pool ute, hav ute och en natur som bara är så otroligt vacker. Södra Sverige är något speciellt.

När Fredrick kom hem igår eftermiddag så tog vi snabbt på oss badkläderna och hoppade ner till badhuset. De stora glasfönstren lät ljuset stråla in, samtidigt som vi kunde se halva himlen täckas av mörka moln. Molnen flög dock förbi och vi kunde fortsätta njuta av det fina vädret.
Efter att vi badat länge så tog Fredrick bilen bort till Båstad stad medan tjejerna och jag duschade av oss och kröp upp i soffan. Jag öppnade en liten flaska vin och hällde upp det i ett glas framför solens strålar. När Fredrick var tillbaka med pizza och nachostallrik slog vi oss ner vid bordet, åt och sen somnade Emilia för natten. Fredrick tog med Elise och Julia till stranden och kastade snäckor innan de kom hem och la sig. De var verkligen  trötta och Julias ögon gick nästan i kors.
-“Imorgon vill jag bada!” var det sista hon sa innan hon somnade. Tänk att denna badkruka plötsligt blivit världens vattendjur. Det bådar ju gott inför Italien 😉

Nu ska vi snart kila ner till frukosten och sen startar vi den här lördagen. Vi har inga planer, men har fått tips på saker att göra här i staden. Har ni fler tips så är det mer än välkommet! 🙂

Ha en fantastisk lördag.

Kram.

Barnsemester Barnsemester Barnsemester Barnsemester Barnsemester interior interiorEn välbehövd minisemester. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons