Bud från Sagaform & Sverige – Mexico. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Bud från Sagaform & Sverige – Mexico.

Hej på er ♥

Hoppas ni har en fin onsdag såhär långt. Är ni laddade för Sverigematchen? Vilka tror ni vinner? Ryktet säger att Sverige behöver vinna med minst två mål – är det sant? Även om ;Mexico är ett galet bra lag så tror jag på Sverige. Det hade varit himla kul att få fortsätta följa vårt lands matcher framöver och hoppas att det är vår dag idag. Kommer ni titta på matchen? 🙂

Vi har precis ätit lunch här hemma och är hemma en stund innan vi ska hämta Julia på förskolan igen. När vi lämnade henne imorse så åkte Elise, Emilia och jag hem till min syster på kaffe. Vi njöt i solen och passade på att handla lite på vägen hem. Mestadels godsaker att äta framför matchen, men också lite nödvändigheter så som mjölk och bröd. Elise fick ett läppsyl av mig eftersom hon har blivit väldigt torr nedanför underläppen. Jag tror hon dricker lite dåligt så nu har jag även ställt fram en vattenflaska och ska komma ihåg att påminna henne om att dricka lite då och då. Att den står framme får nog både mig och henne själv att komma ihåg intaget 🙂

Nu ska jag sätta mig i solen en stund. Efter att jag hämtat Julia på förskolan så ska vi till kyrkogården för urnsättning. Det är bara min mamma, min syster och jag där så sen åker vi hem och kollar matchen.
Igår fick vi förresten ett fint bud från Sagaform. Jag tror att det är ett tecken på att det måste bakas ännu en tårta, eller hur? 😉

Ha nu en fin onsdagseftermiddag och heja Sverige!

Kram.

sagaform sagaform sagaform mammablogg mammabloggTvå nakenfisar som lekte med vattenslangen igår. Sötnosar! 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons