Dags att åka hem! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Dags att åka hem!

God morgon solstrålar ♥

Äntligen fredag – tjoho! Idag åker vi hem till stan igen efter många dagar och nästan veckor på resande fot. Nu blir vi bara hemma ett tag innan det bär av till Italien – åh, vad jag längtar!

Vi ska alldeles strax äta frukost och sen blir det till att packa ihop våra saker och ta bilen hem. Vi har haft en underbar lill-semester, men det är klart det är skönt med ett mellanstopp hemma innan vi åker iväg lite längre 🙂

Igår tog Elise, Julia, Emilia och jag bussen in till stan för att lämna Julia på förskolan för sin sista dag innan lovet. Hon sprang glatt in och för en sekund tyckte jag nästan att det skulle bli lite tråkigt för henne att vara ledig så länge. Hon älskar verkligen förskolan och att få spendera tid med alla hennes vänner och pedagoger.
På väg till bussen tog vi andra en fika innan vi åkte tillbaka till Fredricks föräldrar. Vi var hemma en stund, sen åkte Elise med svärföräldrarna och kusinen för att bada medan Emilia och jag hämtade hem Julia igen. Kvällen avslutades med pizza på altanen – underbart!

Det var så otroligt varmt igår och det märktes tydligt på barnen. De blev matta och trötta framåt eftermiddagen och gnällde om vartannat. De drack vatten non-stop, men inte ens det hjälpte. Jag blir själv lite trött när det är varmt ute så jag förstår dem. Värmen är skön men ja – varm helt enkelt, haha.

Nu börjar det bli dags för frukost! Ha en härlig fredag!

Kram,

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg pizza pizza pizza pizzaIdag är det dags att åka hem och snart är semestern här på riktigt. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons