Sommargrill. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Sommargrill.

God morgon ♥

Borta bra men hemma bäst! Nu är vi hemma igen och startar morgonen i soffan med en kaffekopp, öppna fönster och barnprogram. Det finns inga bättre dagar. Sommar, barn och kaffe – vad mer kan man önska? 😉

Det är lördag och vi har inga direkta planer. Viscus har sin sommargrill vid lunch så vi kanske smiter dit och umgås lite, men annars är dagen blank. Jag har längtat efter att få fixa här hemma så det ska sorteras lite, städas lite och ikväll ska jag sätta mig i soffan med en lägenhet som doftar rent.
Jag vill så gärna gå på Liseberg! Har ni varit där i år? Men kanske är det dumt att gå dit en lördag? Tror ni det är som mest folk, eller tänker fler som mig – att man gärna skippar lördagen? Äsch, vi får se! Vi åker ju snart och då känns det som om man måste fått hunnit med Liseberg innan.

Igår avslutade vi dagen vid havet. Tjejerna och jag åkte med mamma och hennes kompis ner till hamnen och bara njöt av solen. Det började blåsigt (som ni ser på min friss, haha) men sen mojnade det och blev otroligt skönt. De har dessutom öppnat en mindre restaurang där nere så nästa gång tar jag med mig Fredrick och låter kanske mamma sitta barnvakt 🙂 Väldigt romantiskt!

Dags att äta frukost. Hoppas ni får en fin dag! Ska ni hitta på något speciellt? 🙂

Kram.

sommar sommar sommar sommar sommar sommarGårdagen avslutades vid havet. Det blir inte bättre! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons