Hårprodukter för kort och långt hår & tvättskola. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Hårprodukter för kort och långt hår & tvättskola.

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.

God morgon bästa ni ♥

Hur mår ni? Söndagsmorgon och det är sådär lugnt och skönt ute. Som om ingen riktigt vill starta dagen utan bara njuta av helgens sista dag och låta den gå så långsamt som möjligt. Jag älskar söndagar av just den anledningen. Att man tillåter sig att bara få vara.

Om en stund drar tjejerna och jag till min mamma för att stanna där en natt eller två. Snart åker vi ju bort i flera veckor och då kan det ha varit skönt att även fått spendera mycket tid med mamma innan. Julia tycker tydligen inte att tiden kan gå långsammare utan går runt och säger “jag vill till mormor nu!” ungefär varannan minut. Så snart åker vi. Jag ska bara packa först..

Men innan vi åker så tänkte jag kika in för att tipsa om två underbara produkter för kort hår, men som även passar för långt hår om man skulle vilja. Jag stod framför spegeln precis och fixade med mitt eget hår när jag kom på att jag helt glömt tipsa om dem. Det här är de enda produkter jag lägger i håret och det håller frisyren på plats hela långa dagen.
Den första är Lernberger Stafsing Dry Wax Spray som jag tar i håret först. Det här är som det låter ett vax i sprayform – ett sprayvax helt enkelt! 🙂 Det krävs inte mycket spray för att få håret på plats och gör att jag kan forma håret som jag vill (under hela dagen!) utan en massa klibb på fingrarna eller klumprester i håret.
Den andra produkten är av samma märke – Lernberg Stafsing – och är ett torrschampo som de kallar Dryclean. Vaxet kan göra håret något glansigt, men med torrschampot får du bort den där looken och lämnas istället med både volym och en något mattare känsla.

Just torrschampo är en bra produkt när man inte vill tvätta håret varje dag. Min frisör Christine har skrivit ner en superbra tvätta-håret-skola som du kan läsa om här.

Nu börjar det klättras runt här hemma och det börjar bli dags för mig att göra oss iordning. Fredrick är ute och cyklar, men så fort han kommer hem ska vi pussas hej då och åka till mamma.

Hoppas ni får en fin dag!

Kram.

Hårprodukter för kort och långt hår Hårprodukter för kort och långt hår Hårprodukter för kort och långt hårMagiska hårprodukter för kort och långt hår. Tips, tips! 🙂 

Inlägget innehåller reklam i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.