She said yes! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

She said yes!

Hej på er ♥

Hoppas ni mår fint där hemma. Eller vad gör ni? Är ni hemma? Kanske sitter ni på bussen, strosar på stan eller har ni tagit semester och ligger på något hotellrum någonstans och vilar er från solen? Jag hoppas ni mår underbart vad ni än gör.

Okej, först och främst: GRATTIS SVERIGE! Så sjukt kul att vi gick vidare igår! Vem som helst blir ju fotbollsintresserad i såna här sammanhang. Jag är inget tvklistrat fan i vanliga fall, men nu längtar jag lika mycket till lördag som barn längtar efter att tomten kommer. Svenska landslaget är bra grymma alltså!

Och sen; GRATTIS TILL MIN SYSTER OCH HENNES KILLE SOM FÖRLOVADE SIG IGÅR! Igår gick vi alltså ut för att fira Stephens födelsedag och som i smyg hade planerat allting. Jag hade fått äran att göra the cake där det skulle stå “Will you marry me?” och den skulle då bli kvällens dessert på La Piccola Gondola. Just som Stephen är på väg för att be dem hämta ut den så går min syster fram till honom. INTE PLANERAT! Jag tog upp kameran och ropade efter henne.
-“Kan inte du ta en bild på Fredrick och mig?”
-“Jag kommer snart!” 

-“HELST NU!” och världens fjäskigaste leende. Haha! Så roligt! Om Stephen inte var nervös innan så blev han det då. På grund av trafiken här i Göteborg (när alla skulle hem till matchen) så blev vi sena med tårtan och jag fick ringa min syster för att be dem vänta lite eftersom vi hade en present till Stephen som han inte fick se. Då ville hon ju såklart komma in själv först varpå jag fick svara att den typ var till dem båda. Svettigt värre!
Annars så visste alla utom Louise. Det var så kul. Emilia ville inte alls vara med mot slutet, men Fredrick och jag tog en promenad under tiden de andra åt upp middagen och fick ändå vara med på överraskningen. Jag skulle aldrig missa det ♥
Nej, så fint och så bra ordnat av Stephen. Grattis gullungar!

Annars har jag haft två viktiga och roliga möten igår och idag. Jag hoppas jag har härliga nyheter till er om ett kort tag. Så länge håller jag tummar och tår.

Nu är det faktiskt läggdags här hemma. Jag är supertrött och vill bara krypa ner i sängen.
Vad har ni gjort idag? ♥

Kram och sov gott älskade ni. Ta vara på varandra.

She said yes She said yes briska She said yes la gondola la gondola She said yes She said yes She said yes She said yes She said yes She said yes She said yes She said yes will you marry me She said yesEn underbar kväll igår som slutade med ett frieri för min kära syster. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons