Det man inte har i huvudet får man ha i benen … – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Det man inte har i huvudet får man ha i benen …

God morgon ♥

Har ni sovit gott?
Okej, gårdagen – vart tog den vägen?! Elise, Emilia och jag vaknade runt 8 medan Julia sov vidare till 9. När klockan slog 11 så hade vi ätit frukost och gjort oss iordning för att åka iväg och handla det som ska handlas inför semestern. Klänningar till barnen och badkläder + sandaler till de stora.

Vi åkte iväg till Frölunda torg. Det var inte bara jag som tänkt shoppa idag – torget var fullknökat, haha. Vi gick till Deichmann, H&M och avslutade shoppingen på Cubus. Tre affärer räcker gott med tre barn. På Cubus köpte vi en baddräkt till Julia och en bikini till Elise. Hon ville verkligen, verkligen ha en bikini eftersom kusinen hade det. Så jag lät henne välja själv och när hon hittade en i Frost-mönster så var hon fast – då såg hon inget annat 🙂

Vi körde hem igen och väl hemma ville såklart barnen testa alla sina kläder. Till min fasa ser jag att vi fått tag i fel storlek till Elise och berättar för Elise som blir förkrossad. Mitt mammahjärta sprack – det var hemskt att se hennes förtvivlan! Jag ringde till Cubus Backaplan för att se om de hade en i hennes storlek, men inget där. Istället ringde jag tillbaka till Frölunda Torg och fick prata med en tjej som sa att hennes storlek var slut.
-“Eller vänta lite..” hon letade lite till. “Här finns en!”
Jag blev så glad.

Så vi åkte tillbaka en gång till och jag tänkte att vi lika gärna kunde passa på att handla på vägen hem. Tills jag insåg att jag glömt mitt kort. Det var helt enkelt inte min dag igår 🙂
Vi avslutade iallafall vår torsdag hos Fredricks svägerska och med gröt och varma mackor till middag. Ett fint avslut inför helgen ♥

Idag har vi inga planer. Vad ska ni göra? 🙂

Hoppas ni får en underbar fredag!

Kram.

mother mamma mammablogg mammabloggTjejerna fick nya klänningar igår. Elise ääääälskar ponnys och Julia gick på en lill-gammal modell som var såå söt ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons