4 årskalas. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

4 årskalas.

God morgon ♥

Hoppas ni mår himla bra. Tjejerna och jag har precis ätit frukost och nu har de sprungit ut här på gräsmattan utanför svärföräldrarnas lägenhet. Det är underbart att bo här medan de fixar med vår lägenhet. En liten minisemester nästan 🙂

Jag blir så sugen på att börja vlogga på riktigt när jag ser en del videos på Instagram. En del är verkligen så otroligt duktiga på att redigera och jag önskar att jag hade tid till att lära mig göra det lika snyggt. Det hade varit kul att variera bloggen med en liten video då och då – men vem vet; det kanske kommer en dag! 🙂 Är det något jag älskar så är det att lära mig nya saker och man kan aldrig kunna för mycket!

Nu är det bara 4 dagar kvar tills vi åker. Gissa om jag längtar? Gissa om jag börjat packa? Som alltid så har jag allt strukturerat i huvudet och det brukar faktiskt bli ganska bra. Det jag behöver fokusera mer på är kläder till Fredrick och mig – men det är väl naturligt att man tar barnen först, haha.

Idag har vi inga planer. Jag hade ett möte igår som jag hoppas få veta mer om igår – men det kan lika gärna ta ett par dagar. Is i magen säger de ju 🙂

Vad ska ni göra idag? Har ni något planerat denna tisdag? 🙂

Kram.

4 årskalas 4 årskalas 4 årskalas tårta barnkalasBilder från det 4 årskalas som Elise var på i helgen. Titta vilken fin och rolig tårta! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Conny

  “Är något planerat?” Nej, nu är det tid att vara oplanerad. Planerad oplanerad tillvaro – så att säga. Rolig Tågtårta förresten!

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Visst är det så! Jag håller verkligen med. Det kan vara skönt att passa på att släppa lite på rutinerna under semestern och återhämta sig så mycket det bara går 🙂 Hoppas ni får en underbar semester <3
   Tågtårtan är superfin – jag håller med!

Annons