2 drömmar på Hemnet. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

2 drömmar på Hemnet.

God kväll mina kära ♥

Något jag älskar att göra är att tänka på saker som lämnar mig med en extra härlig känsla i magen innan jag lägger mig. Idag har jag många fina saker att tänka på, men jag älskar att drömma också. Drömma om framtiden och känna att man hela tiden har något att sträva mot – hur hög den där drömmen än är. Jag tycker att man ska känna sig mer än nöjd med vad man har, men aldrig nöja sig – låter det konstigt? För om vi inte har nya mål – vad strävar vi då mot egentligen? 🙂

Ikväll drömmer jag om att ha mitt egna hus. Ett hus där Fredrick och jag kan sitta på altanen medan barnen springer på gräsmattan framför oss. Underbar tanke!

Titta på  de här två magiska husen som jag hittar på Hemnet nu ikväll. Visst blir man allt bra sugen på att bara packa väskan och flytta in? 🙂

Kram.

favoriter på hemnetHus nummer 1 hittar du här. favoriter på hemnetHus nummer 2 hittar du här. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons