Nyförlovad & drömbröllop. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nyförlovad & drömbröllop.

God morgon ♥

Ondag – klapp, klapp, klapp! Vi står mitt i veckan och det är treeee dagar kvar till Italien. Elise räknar ner för var dag som går och börjar morgonarna med att fråga hur många dagar det var igår. När jag svarade 4 imorse så sa hon att “då är det 3 idag!”
Hon har verkligen blivit intresserad av matte och tycker det är så kul att räkna – lägga till och ta bort. Häromdagen fick hon en bok som hette just “Jag räknar!” där man med hjälp av magneter, bilder och text kunde lära sig matte på hennes nivå. Superbra bok – ska se om jag kan få till en bild! 🙂

Om jag säger att det ska bli åska och regn kommande vecka i Italien, men att jag bara ler åt tanken för att det ska bli så skönt med lite regn – borde jag bli inlåst då? Sverige har bjudit på fantastiskt väder i många, många veckor nu, men jag behöver kylas ner lite. Det är väl varmt vissa dagar. Regn är bara mysigt tycker jag, och då får vi bara njuta mer på världens bästa hotell 🙂 Åh, vad jag längtar efter att få träffa alla där nere!
Och om 9 dagar så har Fredrick och jag årsdag, eller bomullsbröllop. Jag kan fortfarande inte förstå att jag faktiskt är gift, men det ska bli härligt att få stå där på stranden och blicka tillbaka på vår dag som Fredrick ordnade så fint. Så perfekt. Så otroligt, otroligt bra. (tur att ingen ser att jag börjar lipa bakom skärmen nu, haha)

Hursomhelst. Igår mötte vi upp min nyförlovade syster för en fika på Freeport och avslutade dagen med ett bad i sjön här i närheten. Idag blir det dock – som en av er läsare sa – en planerad oplanerad dag. Idag gör vi inte mycket här hemma utan återhämtar oss och börjar packa lite inför resan.
Vad gör ni?

Dags för barnen att hoppa ner i ett svalkande bad och för den här mamman att ta sig en kopp varm kaffe.

Ha en fin lill-lördag!

Kram.

mammablogg mammablogg nyförlovad mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggLivet är allt bra alltså. Och bättre blir det när vi på fredag drar mot Itaaaaalien! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nazimas mat och hem

  Vad härligt det låter med Italien! Jag har faktiskt aldrig besökt Italien än, men är väldans sugen! Kul när de små börjar intressera sig för matematikens värld. Hoppas de börjar med lite mattelekar o sånt på förskolan om de inte gjort det än.
  Fin onsdag önskar jag dig!
  Kramar

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Ååååh, du MÅSTE dit! Det är ett Bucketlist-land 🙂 Haha. Så avslappnat och barnvänligt OCH fantastisk mat och oftast även väder. 10/10 om man hittar rätt plats att spendera tiden där på.
   Kram finis <3

 2. Josefine

  Hej! Är är också väldigt sugna på att bila till Italien och tänkte kolla med er hur mycket det ungefär kostar med inklusive hotell, bensin, vägavgifter, mat m.m kan du inte skriva ett inlägg hur ni lägger upp eran budget inför resan.

Annons