Hunkemöller-leverans & serietips med FEELGOOD! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hunkemöller-leverans & serietips med FEELGOOD!

I samarbete med Hunkemöller

God kväll godingar ♥

Vilken dag! Jag som trodde denna torsdag skulle gå långsamt, men istället sitter jag nu här och undrar var timmarna tog vägen!

Min stackars syster som var på Ed Sheeran igår kväll (och som kom i säng väldigt, väldigt sent) väcktes imorse av ett sms från mig där jag bad henne följa med till TGR för att köpa presenter till tjejernas resväskor. Nu påmindes jag själv om att slå in dem, det har jag glömt. Men hursomhelst, vi möttes upp vid Allum och gick en sväng i köpcentret. När jag lämnat henne i stan hämtade jag och tjejerna paket från Pierre Robert innan vi åkte vidare och åt lunch.

Nu är allt packat här hemma och jag känner mig lugn inför morgondagen. Vi åker inte förrän imorgon kväll, men det är alltid skönt att ha den sista dagen till att städa och fixa det allra sista så som handling och tvätt av bilen. Den sista punkten är Fredricks påhitt – han vill iallafall starta resan med en ren bil, men vet att med 3 barn blir det skiten efter en timme ändå 😉

Häromdagen fick jag ett bud från Hunkemöller med en ny strandväska, bikini och tunika. Skorna på bilden köpte jag för 150:- på Freeport igår och bikinin missade jag att få med på bild. Just Hunkemöller har otroligt fina saker och väldigt mycket rea just nu, så det får bli kvällens tips 🙂 Det finns massa fina strandkläder, väskor, bikinis mm – perfekt nu inför sommaren 🙂
Tunikan hittar ni här, väskan här och bikinin här

Tjejerna här hemma har hämtat sina iPads och slagit sig ner i soffan bredvid mig. Jag älskar myskvällar! Själv ska jag sätta på Good Girls på Netflix – världens tips om ni vill ha en galen feel-good-serie! 🙂

Ha en fin kväll.

Kram.

hunkemöller hunkemöller hunkemöller mammablogg mammabloggMin stora docka ♥

 

I samarbete med Hunkemöller.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Nazima

  Vilken snygg väska! Älskar svartvitt mönstrat. Skrattade gott när jag läste tvätta bilen inför resan. Precis så är det här med! Christian kan inte åka på semester utan en ren bil, lite lustigt här med, eftersom kidsen, smular ner och så( iofs vårt ” fel” som låter dom äta o fika i bilen ) men, men😊
  Ha en riktigt fin resa nu!
  Kramar

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Hahahahaha! Snacka om att bilen är killarnas andra fru! Vi gör samma sak – här fikas det på vägen, annars hade vi inte kommit en meter, haha.
   Ha en härlig semester vackra Nazima <3
   Kram!

Annons