Nu bilar vi! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Nu bilar vi!

Hej på er! ♥

Okej, vi åker kanske inte nu-nu, men alldeles, alldeles strax. Tjejerna står bokstavligt talat utanför dörren och väntar på att Fredrick ska komma hem från jobbet så att vi kan börja lasta in i bilen. När det är gjort så ska det dammsugas, skuras och slängas skräp innan vi ger oss av härifrån. Tänk att dagen är här och att vi åker mot Italien idag! Tjohoo!
Jag fick frågan om jag inte kunde skriva ihop et litet budget- samt reseinlägg om vad det kostar och hur vi bor när vi åker till Italien. Jag tänker att jag ska försöka göra det när vi kommit ner – det är många såna där ‘småsummor’ som man lätt glömmer av så som tull- och vägavgifter. Jag glömmer (eller förtränger!) alltid vad de kostar.

Igår passade vi på att grilla och avsluta sista dagen i Sverige med glass. Sommarkvällarna här hemma har ju varit gudomliga på sistone! Nu byter vi den svenska sommaren mot pizza på stranden framför solnedgången – det är ju inte fy skam det heller 😉
När tjejerna lagt sig slog jag in deras resepresenter och nu är de nerpackade i deras söta små rullväskor. Vi är redo!

Nej, den här semestern har varit efterlängtad. Det har varit en rätt tuff vår på jobbfronten med mycket att göra, men det har också varit lite jobbigt med mormor som gick bort nu innan sommaren. Att få hämta lite nya krafter i hennes och morfars land känns välbehövt 🙂
Sen kör vi så det ryker i höst igen! Jag ser fram emot den här hösten mer än någonsin.

Har ni några planer nu inför sommaren? Eller får ni fortsätta njuta av sommartider, jordgubbar och vaniljglass?

Ha en underbar sommar hörni! Vi hörs snart igen!

Kram.

bila med barnbila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barn bila med barnVi är redo! Snart sätter vi oss i bilen mot Italien! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons