Göteborgsmamman

Är det semester så är det!

God kväll i stugorna ♥

Vet ni vad som är ruggigt gott och som går att äta med gott samvete? Äppleskivor. Det är nästan pinsamt smarrigt och jag kan utan problem trycka i mig en hel påse och fortfarande vilja ha mer. Tyvärr kan även barnen det, haha. Idag var jag dock smart nog att köpa inte bara en utan två påsar – utifall att 🙂

Jag sitter och förbereder mig för ett möte imorgon eftermiddag. Ett telefonmöte som betyder mycket för mig redan nu och som jag verkligen hoppas på. Jag hoppas att kan jag berätta mer om ett par dagar.
Annars så är det snart dags för sängen. Efter att jag varit ute och sprungit imorse så kände jag bara att jag behövde en lugn dag utan några som helst aktiviteter. Så blev det och ändå gick dagen snabbt. Vi åt lunch vid stranden, middag hos Fredricks föräldrar på campingen och nu är vi tillbaka på hotellet – snart redo för sängen.

När tjejerna somnat ska herr Granat och jag lägga oss och kolla film. Jag minns inte när det var senast, men är det semester så är det 😉

Hur mår ni? Har ni en skön sommar där ni är? ♥

Kram.

barnsemester barnsemester barnsemester barnsemester barnsemester barnsemester barnsemesterLite bilder från dagen ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.