Göteborgsmamman

Tänder som växer.

Hej från solen ♥

Hur mår ni denna tisdag? Här strålar solen, men vi har även en liten sjukling med feber här hemma. Emilia blev alldeles varm inatt och har mått sådär idag, vilket har hållit oss inne större delen av dagen. Hon ligger för tillfället och sover i vår stora säng, medan Elise, Julia och jag har ockuperat de andra två lite mindre sängplatserna. Fredrick åkte precis bort till affären för att handla mat som vi kan grilla om en stund och tills dess vilar vi i det svala rummet.
Jag tror fortfarande på tänder. Hon blöder till och från i munnen och gnäller när vi är där och pillar eller ska borsta tänderna. Måtte detta gå över snart – vår stackars lilla busa ♥

Igår kväll hade jag ett möte över telefon. Jag har lovat att berätta mer för er snart och det kommer. Men just nu tar det upp mina tankar och jag vill varken jinxa det eller hoppas på för mycket. Det hade bara varit så perfekt på så många sätt och jag fortsätter ändå att hoppas. När jag vet mer så ska jag berätta för er såklart.

Det blir grill ikväll som sagt. Egentligen stod det middag ute på schemat, men det är skönare att hålla till på campingen när Emilia inte känns riktigt okej.
Vad äter ni ikväll? 🙂

Kram.

tänder som växer tänder som växer tänder som växer tänder som växer

Vår lilla långhåriga skrotta. ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.