Göteborgsmamman

Nakenbadaren.

Hej favvosar ♥

Hur mår ni? Vad gör ni? Vi ligger som vanligt i sängarna vid den här tiden och bara myser. Vi har ätit grillat till middag och myst lite vid stranden, men efter många blåsiga minuter så bestämde vi oss ändå för att gå hem. Det blåser otroligt mycket vid vattnet här idag, men det är också en ljuvlig värme som sveper. Först nu när vi lagt oss så kommer regnet också. Åh, detta mysiga väder ♥

Idag tog vi bilen till Limone – en stad på västra sidan av Gardasjön. Vi ägnade 30-45 minuter till att leta parkering, men fick därefter njuta av glass och bad vid stranden. Mums! Jag glömde dock badkläder till mig själv (någon mer förälder som känner igen sig?! haha) och det slutade med att jag badade i Fredricks badshorts och med en bh som blev alldeles genomskinlig när vatten trängde igenom. På väg tillbaka till bilen blev Fredrick påmind av en vakt att ta på sig tröjan så jag är bara glad att han inte såg mina badkläder, hehe. Är det varmt så är det!

Imorgon ska jag upp och springa igen. Det har blivit en härlig vana här att sätta klockan på 6:45 och väcka kroppen med lite löpning i den då rätt svala luften. Förra året spring jag alltid precis innan middagstid, men det löser jag inte i år – det är helt enkelt för varmt.

Fredag imorgon hörni! Sorgligt är att våra vänner från Sverige åker hemåt imorgon, men det är också underbart med lite helg. Vi träffar ju dem när vi kommer hem igen! 🙂

Kram.

mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggCyklande Fredrick på väg till familje på stranden 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.