Göteborgsmamman

Jag kommer tillbaka!

Hej på er godingar ♥

Hoppas ni mår himla bra. Det har ekat tyst här inne under helgen. Ledsen för det. Jag fick ett trökigt besked i fredags och har sedan dess inte känt för att göra mycket annat än bara vara och tänka lite. Ni vet – sånt där man behöver göra ibland 🙂

Nu tar vi nya tag den här veckan och imorgon är jag tillbaka igen! Imorgon börjar också vår sista vecka här i Italien – en vecka som kommer tas till vara på till fullo 🙂

Vi hörs imorgon igen!

Kram till er alla.

mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggLite bilder från helgen får ni iallafall! 🙂 Vi har bara varit och inte gjort ett smack ska ni veta. Semester at it’s best! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.