Göteborgsmamman

Recension och test av Bosch Vitaboost Highspeed Blender.

I samarbete med Bosch.

Hej på er alla sopp- frukost- och smoothielovers ♥

Hoppas ni mår bra i värmen! Vet ni vad jag älskar smoothies? Vet ni vad jag fått mina barn att älska? Smoothies. Men jag älskar även en god soppa en kylig höstdag, en islatte en varm sommardag eller varför inte lite glass när suget faller på?
Häromveckan fick vi hem Bosch nya Vitaboost Highspeed Blender och vet ni vad allt ovan har gemensamt? De går att skapa i denna nya köksprodukt!

Fredrick har aldrig varit någon frukostmänniska. Det är knappt så att han vill äta av den långa hotellfrukosten som står uppdukad här på morgonen. Medan jag kanske vill koka ett ägg, lite gröt och slänga ihop en smoothie vid sidan av så räcker det för honom med två bleka mackor och en skiva ost på toppen. Så tråkigt, jag vet! Ja, för honom alltså – för tänk om han någon morgon skulle ha kokat det sista ägget 😉
Nej, för Fredrick är den perfekta frukosten en shake.

När tjejerna kommer hem från förskolan så har jag oftast varit igång ordentligt under förmiddagen och orkar verkligen inte ställa mig och bre 15 mackor, skära ut dem i stjärnor, hjärtan eller vad de nu vill ha just den dagen. Jag vill heller inte ha spilld mjölk eller behöva komma på nya mellanmålsidéer när mackorna inte duger. Nej, jag vill ha en hälsosam smoothie med vitaminer, mineraler och som barnen fortfarande tjatar efter trots att vi druckit alldeles för många.

I samarbete med Bosch så måste jag få presentera deras magiska Vitaboost – highspeed blender – som klarar av att både göra shakes, smoothies, men också tillverka glass, soppor, såser och – viktigast av allt – rengöra sig själv. Yes, ni läste rätt: självrengörande.

Utseende
Det är en rejäl mixer jag tar upp ur kartongen. Närmare bestämt 5.37 kg. Jag ställer upp den på köksbänken och det är nästan som om den ingår i inredningen – att den är fastkilad där den står. Med kannan på kan jag inte få in den under skåpsluckorna, så jag byter plats på den och låter den stå lite mer fritt. På knapparna står det smoothie, milkshake, soppa, sås, glass och rengöring – alla snabbprogram för det du ska tillaga. Det går såklart också att använda den manuellt genom att slå på on-knappen och vrida vredet till önskat hastighet.
Den är snygg. Farligt snygg.
När jag är klar med testet fyller jag upp vatten till 1500-strecket, droppar i 2 droppar diskmedel och trycker på ”rengöring”. Efter det sköljer jag ur den och ställer tillbaka den – ren och redo för nästa måltid.

Funktion
Blendern har alltså 5 olika lägen samt ett rengöringsprogram. Du kan därför enkelt och snabbt tillaga det du önskar och både värma men också kyla maten. Är inte det magiskt?
När jag slår på min Vitaboost så låter den ganska mycket, men det är med kraft den mixar ihop allt och den stängs av inom ett par sekunder – redo och klar med maten. Med sina 6 blad så krossar den allt i sin väg och i sin 2-liters BPA-fria kanna kan du enkelt göra något gott till fler än dig själv. Kannan är även i okrossbart glas – så kallat Tirtan – vilket är perfekt när du kör på med lite hårdare ingredienser.
Vitaboost highspeed blender har en kraftfull motor på 1600 watt och dess blad körs med över 30.000 varv/minut.

Betyg
+ Väldigt stilren och snygg att ha framme i köket
+ Okrossbart glas vilket gör att kannan även håller sig väldigt snygg
+ Står stabilt
+ Mixar snabbt 
+ Stor kanna
+ Kan både värme och kyla mat
+ Snabbprogram 
+ Kraftfull motor
+ BPA-fri kanna
+ SJÄLVRENGÖRANDE
+ Receptbok ingår för en hälsosam livsstil och med över 30 recept som du kan tillaga i din nya Vitaboost highspeed blender

– Låter något högt, men värt det eftersom det går så snabbt (vår gamla lät både mycket och var långsam – inte att föredra)

Pris
Idag ligger en Bosch Vitaboost highspeed blender på 3290:- om man kollar Prisjakt och det hade jag betalt flera gånger om. En mer prisvärd, komfortabel och användningsbar produkt att ha i köket får man leta efter. Vi använder den till allt – till och med när vi skulle baka inför Emilias 1 årsdag. (den vloggen kan ni faktiskt se här!)
Verkligen ett tips om in letar efter någon finare present att ge bort också – och inte bara till er själva 🙂

Vill ni läsa mer om denna magiska highspeed blender så kan ni göra det här. Annars hoppas jag att ni gillade recensionen! 🙂

Kram.

Recension och test av Bosch Vitaboost Highspeed Blender Recension och test av Bosch Vitaboost Highspeed Blender Recension och test av Bosch Vitaboost Highspeed Blender Recension och test av Bosch Vitaboost Highspeed Blender

Bilderna är lånade från Bosch hemsida (förutom den första). Egna bilder kommer inom kort! Jag trodde de låg på datorn, men ack så fel man kan ha 🙂

I samarbete med Bosch.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.