Göteborgsmamman

Distans till sina förhållanden.

Hej på er ♥

Hoppas ni mår strålande. Jag inser nu att jag helt glömt av att berätta för er hur det gick med Julia häromdagen. Hon var hos läkaren och fick konstaterad halsinfektion. Först idag känner jag att min hals börjat värka. Hoppas det försvinner lika snabbt som det kom!
Julia fick penicillin i 3 dagar och redan efter 2a dagen var hon piggare och mådde bättre.

Idag har jag haft egentidsshopping! Får man ens säga att det var helt underbart utan att vara en kass förälder? Jag tror att egentid hjälper en som förälder och även om man är i ett förhållande att få samla lite tankar, energi och att få distans till det liv man lever. Jag tror att allt börjar hos en själv och att man måste känna ett inre lugn för att kunna vara sitt allra bästa jag. 🙂

Så jag shoppade. 4 plagg till mig själv som jag lovar att fota senare, men jag fick även bytt ett par skor till Elise som hon fick häromdagen. Ett par aprikosfärgade Nike med glitter på – gissa om hon blev glad? 😉

Nu har vi legat på stranden en stund, duschat och ska ge oss ut i värmen igen. Min förhoppning är att det börjar småregna lite eller åska i berget (urmysigt!), men annars står det spaghetti och köttfärsås på agendan. Vad gör ni ikväll? 

Ha en härlig tisdag!

Kram.

mammablogg
mammablogg mammabloggmammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggKoncentration på hög nivå. Glassen får ju inte smälta! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.