Tjejdag i Malcesine & värmerekord (obs! bildbomb!) – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tjejdag i Malcesine & värmerekord (obs! bildbomb!)

God kväll ♥

Hur mår ni där ni är? Är ni förresten ute på resande semester eller hemma? Jag hörde att Göteborg hade värmerekord igår med hela 34,1 grader. Det är första gången på 118 år som det är så varmt. Är inte det galet? Här har vi idag bokstavligt talat smält bort med våra 37 grader. 37! Det är verkligen stekande varmt.

Fredrick och jag ligger utslagna i sängen efter en kväll med trötta barn. Lite för trötta och lite för sen middag på det så får vi ändå skylla oss själva. När vi kom upp på rummet la sig alla tre direkt och somnade ganska snabbt ändå (förutom Emilia som absolut inte skulle sova utan någon av oss bredvid sig – kalla henne mysaren), men man blir ju lätt rätt matt när barnen visar en mindre rolig sida. Äsch, ny dag imorgon!
Fredrick har förresten satt i öronproppar. Vet ni varför? För att jag knaprar M&M. Han tycker det låter så högt och kallar mig ‘köttkvarnen’ när jag äter den här typen av godis. Schysst, haha! Jag tänker dock fortsätta äta så öronpropparna får sitta kvar 😉

Idag körde Fredrick bort Elise, Julia och mig till grannbyn Malcesine. Jag har varit där en gång förr och det är så himla mysigt att strosa runt på gatorna och in i butikerna som ligger där. Tjejerna och jag åt lunch precis vid vattnet (eller ovanför egentligen) och glass när värmen blev för påtaglig (i-landsproblem – jag vet. Glass som botemedel liksom, haha). Det var en så himla mysig dag med mina stora tjejer! ♥
När vi skulle hem igen hoppade vid på båten som tog oss över Gardasjön och tillbaka till Torbole. Där mötte Emilia och pappa upp oss, jag fick sprungit en runda och sen köpte vi med oss middag till hotellet.

Nu vill jag inte att dagarna tar slut. Det får gärna vara 100 dagar kvar tills vi ska hem.

OCH ett STORT GRATTIS till min fantastiska syster som fyller 24 år idag! Hipp, hipp, HURRA, HURRA, HURRAAAA! ♥
Vi firar dig när vi kommer hem pluttipluttplutten ♥

Dags för sömn. Den behövs då verkligen idag, haha.

Kram på er och sov så gott. ♥

största bloggarnastörsta bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarnastörsta bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarnaElise lär Emilia ‘huvud, axlar, knä och tå’, haha. Vi hade verkligen en underbar dag i Malcesine, jag och tjejerna ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Annelie

  M&M… ljuvligt! De gröna är mina favoriter. Det är ju nyttigt. Innehåller både kako och nötter hehehe.

 2. Conny

  Glada leende på barnen trots värmen. Men det är ju så fina miljöer så det är inte konstigt, ju. Eller som den som just rakat huvudet sa. -Knappast hårresande!

  1. goteborgsmamman
   goteborgsmamman

   Jag blir så glad av dina kommentarer Conny – tack för att du tar dig tid till dem. Ja, de är superglada så länge de får svalka sig då och då 😉 Ha en fin helg och fortsatt fin sommar! Kram

Annons