Att ta vara på sina drömmar & nästa anhalt. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Att ta vara på sina drömmar & nästa anhalt.

Hej på er godingar! ♥

Hur mår ni? Jag är precis alldeles nyduschad och sitter här i sängen och överväger en löprunda, haha. När jag varit ute förut och svetten nästan rann ner för min panna så kändes det rätt långt borta att ge sig ut och springa, men nu – sval och fortfarande blöt i håret – känns det desto mer lockande.

Idag åker alla vi känner här hemåt. Vi har fortfarande helgen kvar och på söndag åker vi vidare. Fredrick säger att alpernas paradis väntar så jag är säker på att det blir minst lika härligt där. Jag kommer väl aldrig vilja åka hem, haha. Tänk om vi båda hade haft jobb är vi kunde jobba hemifrån. Då hade vi kunnat resa hela tiden – vilken dröm! Man ska ta vara på sina drömmar – de är ju de som får en att längta till något, sträva efter något och känna det där pirret i magen. Var inte rädd för att testa! Vad är det värsta som kan hända?

Igår spenderade vi större delen av dagen på lekplatsen. Vi var där efter frukost, gick till affären och köpte lite fika och gick tillbaka för att leka lite till. Efter det badade vi och avslutade dagen med att grilla tillsammans med de som lämnar stan idag.

Den här helgen ska bjuda på massor av glassar, bad och sol – i alperna är det visst inte lika varmt, men det är ju rätt skönt det också 🙂

Vad gör ni i helgen? ♥

Kram.

största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggar största bloggarLilla tokfia! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons