Höstmodet 2018. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Höstmodet 2018.

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.

Snart är det höst ♥

Hej på er! Hörni, sommar i all ära – men de där kyliga höstkvällarna med tända ljus och en bra serie går ju verkligen inte av för hackor. Jag är mer för den svalare hösttiden och årets MODEårstid. Alla snygga koftor, jeans och skjort-och-koft-matchningar gör att jag gillar hösten ännu mer.

Och snart är den här – hösten. Vi är i början av augusti och ni vet ju hur snabbt tiden går. Jag hoppas på lite svensk sommar när vi kommer tillbaka hem till Sverige, men tiden går ju rätt fort kan vi konstatera 🙂

Här kommer mina absoluta favoriter inför hösten. Jag gillar den uppklädda vardagen och tycker att det är så snyggt med kappor, koftor och skjortor. Någon av er som sett Suits? Därifrån får gärna inspirationen hämtas 🙂

Hoppas ni hittar något ni gillar!

Kram.

bubbleroom

1 / 2 / 3 / 4 / 5 / 6
7 / 8 / 9 / 10 / 11
12 / 13 / 14 / 15 / 16
17 / 18 / 19 / 20 / 16

 

Inlägget innehåller reklam för Bubbleroom i form av annonslänkar.
Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons