Tröttare under semestern? – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Tröttare under semestern?

God kväll härliga ni ♥

Hoppas ni mår super! Jag är så trött – till och med tröttare än när jag inte har semester, haha. Under semesterdagarna vill jag verkligen både hinna koppla av men också sysselsätta och underhålla barnen. Vi går till lekplatsen, handlar till picnic-luncher, går till vattnet, tränar och allt annat som man gör i vardagen också så som planerar mat, handlar, byter blöjor, borstar tänder, leker – ja, the list goes on 😉
Men det är härligt! Så härligt med semester!

Idag spenderade vi sista dagen här i Torbole med just sakerna ovan; lekplatsen, stranden och för att sedan avsluta dagen med hämtmat till hotellet och glass vid godaste glasståndet. Ett bra avslut om du frågar mig 🙂
Imorgon åker vi vidare och jag har inte ens börjat tänka på packningen. Vi kör bara 15-16 mil och åker först efter att Fredrick cyklat, jag sprungit och alla ätit lunch.. Då brukar det vara sovdags för Emilia så tajmingen blir perfekt 🙂

Det känns ändå vemodigt att lämna såklart – precis som det gör varje år. Men, fler semestrar väntar och Torbole finns ju alltid kvar ♥

Tack älskade Santoni för det här året. Magiskt som alltid!

Sov gott allesammans. För oss väntar film och M&M i sängen innan vi sussar gott …

Kram.

största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarnaÄlskade Torbole, vi ses igen ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons