Mountain Residence Merck i Selva Di Val Gardena – vårat nya guldkorn. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Mountain Residence Merck i Selva Di Val Gardena – vårat nya guldkorn.

Ciao från Selva Di Val Gardena ♥

Hoppas ni mår himla fint!
Ni som följt oss här ett tag vet att vi åker till samma hotell i Italien varje år just för att vi är så nöjda med Hotel Santoni. Vi har många kompisar som åkt dit och som även i sin tur tipsat vidare om det fräscha hotellet och den fantastiska servicen. Dessutom är ju staden rätt fantastisk den också och jag tänker att så många som visat tycka för en sak kan väl ändå inte ha fel? Haha. Nej, det är verkligen underbart och ska ni någon gång till Gardasjön så tycker jag ni ska välja den norra delen och stanna till vid just det hotellet.

Aldrig trodde jag att vi skulle hitta något med lika härlig atmosfär, men idag kom vi till ett alldeles magiskt boende upp i Selva Di Val Gardena: Mountain Residence Merck. Med en härlig utsikt över bergen, stora och fräscha lägenheter, trevlig personal, en underbar bastustuga och med både getter och åsnor trippandes runt huset så är vi i alpernas egna himmelrike. Dolomiterna reser sig bakom huset och efter att ha avnjutit en hemmagjord spaghetti med köttfärssås så är jag faktiskt rätt redo för att bara slå mig ner i soffan, äta lite melon och ta det lugnt.
Pricken över i:et? Att de har en kaffemaskin i lobbyn såklart 😉

Imorgon åker tjejerna och jag på utflykt medan Fredrick cyklar i bergen med ägaren av hotellet. Jag vet inte riktigt vart vi ska än, men har fått en bra vägbeskrivning till en liten oas i närheten.

Vad gör ni? Är ni ute på semester eller njuter ni hemma?

Ha en fin kväll.

Kram.

största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarna största bloggarnaMountain Residence Merck i Selva di val Gardena. Så himla mysigt! 🙂 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons