Passo Sella & på väg hem till Göteborg. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Passo Sella & på väg hem till Göteborg.

Hej från bilen ♥

Vi sitter i bilen på Autobahn, genom Tyskland och upp mot de norra delarna. Allt som allt har vi 7 h kvar, men tänker att vi delar upp det på två och stannar någonstans på vägen. Mindre stress och gladare barn 😉

Selva di val Gardena var verkligen alldeles magiskt och jag önskar vi stannat någon natt extra. Medan Fredrick cyklade igår så åkte tjejerna och jag upp till Passo Sella där vi lekte på lekplatsen till regnet smattrade ner på och omkring oss. Då åkte vi ner, lagade lite spaghetti och köttfärsås och mötte upp en trött Fredrick. Innan middagen tog jag på mig löparskorna och sprang ett bergspass – för att känna att jag levde kan man väl säga, haha. Det var så jobbigt, men antagligen också desto nyttigare 😉 Kul med lite utmaning!

Nu ska jag passa på att avverka lite jobb. Barnen sover och Fredrick kör – prata om egentid 🙂

Hur mår ni? Vad gör ni? ♥

Kram.

Passo Sella Passo Sella Passo Sella Passo Sella Passo Sella Passo Sella Passo Sella Passo Sella Passo Sella Passo Sella Passo Sella Passo Sella Passo SellaSer ni utsikten?! Så otroligt vackert uppe på Passo Sella. 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons