Hemmaaaaa! – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Hemmaaaaa!

God morgon prinsar och prinsessor!

Hoppas ni mår himla bra denna fredagsmorgon. Idag vaknade vi hemma i Göteborg och det är en obeskrivligt skön känsla att äntligen ha kommit tillbaka hem igen. Jag är så hemmakär och lika mycket som jag älskar att semestra älskar jag att komma hem – och det är ju ett gott tecken 😉

Efter att vi ätit frukost på båten igår så gick vi i land, åkte hem och packade upp, sen åkte tjejerna och jag till min syster medan Fredrick tog en cykeltur. Det var härligt att se familjen igen och vi fick äntligen gosat med deras hundvalp Milo. Valpen är en så kallad rescued dog och är ganska nyopererad – därav den rakade ryggen. Världen finaste lilla vovve med en underbar personlighet! Behöver jag ens säga att tjejerna älskade honom?

Vi köpte med oss grekiskt på vägen hem och jag avslutade eftermiddagen med en snabb löprunda innan jag kröp ner bredvid Fredrick i soffan med lite svenskt lördagsgodis 🙂

Idag har vi inga planer. Det ska regna i Göteborg så vi tar dagen som den kommer 🙂 Vad ska ni göra? 

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggBorta bra men hemma absolut bäst! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
    1. goteborgsmamman
      goteborgsmamman

      Lilla tavernan i Linné i all ära, men mest prisvärt tycker jag faktiskt att Efessos i Majorna är (Karl Johansgatan?). Det sistanämnda köper vi alltid från och det är bara så gott att det nästan är galet – ÄLSKAR grekiskt! Haha! Kram <3

Annons