Ett svek mot familjen. – Göteborgsmamman
goteborgsmamman

Göteborgsmamman

Annons

Ett svek mot familjen.

Heeeej på er! ♥

Ååååh. Lördagskväll. Bortsett från att Fredrick för andra gånger lurat i mig världens äckligaste whiskey så är det en underbar kväll. Vad är det med gubbar och whiskey? Finns det någon tjej här som gillar det, eller är det bara något gubbar dricker? Haha. Men alla kan inte gilla allt – så är det ju 🙂

Idag har regnet öst ner här i Göteborg och det är först nu fram mot kvällen som det är uppehåll – lagom till att de på Way Out West vill gunga i takt till musiken. Vi har spenderat dagen på IKEA och köpt hem nya ramar, ny lampa, ny tvålpump, nya sängkläder till tjejerna och blommor hit hem. Jag ska försöka få fotat lite av det imorgon. Lampan var till sovrummet och jag var lite wild and crazy köpte en i en mörkare mintgrön färg. Jag vet – det är ju en sån sak man kommer undra hur fasen man tänkte om ett par år. Typ  som tjafs, buffaloskor och orangea tapeter. Men, idag är den fin och det är idag som räknas.

Middagen ikväll blev falukorv och spaghetti. Tråkigare blir det liksom inte. Vi stod och vägde mellan pizza och detta, men efter en löptur i regnet så orkade jag inte vända bort mot pizzerian och stå och vänta tills jag blev alldeles frusen. Så jag svek familjen, men tänker att jag gottgör dem imorgon. Mitt försvar är att vi ätit alldeles för många pizzor under semester – det är väl ändå hållbart?

Nu ska jag vila lite i soffan innan det är läggdags. Jag är kanontrött, men hoppas att Fredrick har någon bra film planerad så att jag kan somna i hans varma famn. Det finns inget bättre.

Ha en fin kväll godingar ♥

Kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggEn härlig dag på IKEA. Men jag kan säga det att vi var inte de enda Göteborgarna där idag när regnet öste ner, haha … 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
goteborgsmamman

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Pethra

    Nej min man och dotter tog en sväng inom där igår för att fixa en liten sak men han fick chock av hur mycket folk det var där. 😂

Annons