Göteborgsmamman

Lägenhetsvisning.

Hallååå där ♥

Hur mår ni? Jag känner mig faktiskt lite knepig i halsen – hoppas det går över för om två dagar är det ju dags för inskolning!
Tjoho! Jag tror jag är mest pepp av alla här hemma, även om tjejerna blir väldigt glada när man nämner pedagogernas namn och att det är dags att träffa både dem och vännerna om bara ett par dagar. Och Emilia – hon nickar bara glatt. Hon är förresten inne i en period där hon nickar och svarar ’ja’ på allt man säger.
-”Emilia, älskar du mamma?” *nickar*
-”Emilia, älskar du glass?” *nickar*
-”Emilia, älskar du bajs?” *nickar*
Hon är så söt, men hon har ju ingen aning om vad hon sysslar med ibland, haha. Gullhöna! Nu ligger hon i sin säng och sussar gott efter en lång dag.

Idag har vi inte haft mycket för oss. Vi tog en promenad på stan vid lunch, kom hem, åkte till min syster och lämnade av Elise och Julia en stund och sedan vidare mot lägenhetsvisning. Kul, väldigt kul! Tanken är att vi ska försöka byta vår nuvarande mot något större eftersom det i dagsläget är fruktansvärt dyrt att köpa något. Drömmen är ju hus, men det känns bättre att vänta om jag ska vara ärligt. Undra hur länge bostadsbubblan kommer hålla?
Men, vi kollar alltså på större och det är ju spännande bara det tycker jag 🙂 Lägenheten idag var helt magisk. Många rum, högt i tak, ljust, vitt och öppet. Ungefär som vår fast med fler rum. Så fin! Vi får se hur framtiden ser ut, men jag hoppas faktiskt att den här lägenheten blir vår – så himla mycket.

Imorgon åker tjejerna och jag och sover hos mamma sista sommarlovsdagen. Vi ska mysa och hoppas på uppehåll så att vi kan picnica vid havet och sen fortsätta mysa hemma.

Vad ska ni göra i veckan? Börjar ni jobba? Förskola? 🙂

Ha en fin söndagskväll.

Stor kram.

mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammablogg mammabloggMyssöndag ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Sofie - tvillingmamma

    Jag håller tummarna för lägenheten 🙂 vi tänker exakt som ni gör! Vill väldigt gärna ha hus/radhus men vilka priser 😱 vi får tyvärr avvakta och spara undan lite (eller mycket 🙈) till om vi ens ska ha råd.

    1. goteborgsmamman

      Heeej! Jag tänkte på din fråga senast igår! Jag ska verkligen försöka få ihop ett inlägg snarast – det har bara varit så himla mycket. Men den här veckan – lovar! <3 Kram!