Göteborgsmamman

Pride i Göteborg.

God morgon söndag ♥

Hur mår ni? Har ni haft en mysig morgon såhär långt?
Här hemma har vi precis ätit frukost och nu smuttar jag på min islatte medan jag betar av jobb, Fredrick kollar färdigt på ett serieavsnitt och tjejerna leker alla möjliga sorters lekar. Elise och Julia är bedårande mot Emilia och ser till att hon får vara med på bästa tänkbara vis. Jag tar verkligen vara på den här goa perioden de kommit in i för jag har hört att det kommer bråkiga också 😉

Igår var det Pride här i Göteborg och det var otroligt mycket folk i stan för att vara delaktiga i paraden. Nog för att detta evenemang står för just kärlek, men kärleken som fyller luften var alldeles magisk. Det går inte att sätta ord på känslorna som fyllde Göteborg igår och jag tycker det är så härligt att man har den här dagen – även om alla dagar på året är till för att alla ska älska alla. För mig är det otänkbart att man inte skulle få älska och vara med vem man vill, men att världen börjar inse att man inte skulle ha det på något annat vis är så härligt! Heja kärleken! ♥

Idag har vi inget direkt planerat, men det kan hända att Fredrick ska iväg för att kolla på en motorcykel han vill köpa. Det är en bit härifrån så isåfall gör vi en utflykt av det. Vi får helt enkelt inte nog av att bila 😉 haha.

Vad ska ni göra idag? Har ni något på schemat eller ska ni bara ta denna söndag som den kommer? 🙂

Kram.

PridePride Pride Pride Pride Pride Pride PridePride i Göteborg var alldeles magiskt igår! ♥

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här!

Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.